«Йдуть у засвіти найкращі». На війні загuнyв військовий Андрія Світлоокий



Загинув випускник обліково-фінансового факультету Вінницького торговельно-економічного інституту Андрій Світлоокий. Сам Герой родом з Шаргородщини. Йому був 31 рік.

- джерело.

Військовий загинув захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України та кожного з нас. Сумну звістку повідомляє Вінницький торговельно-економічний інститут.

«Йдуть у засвіти найкращі. Вони стають нашою історією. Героїчною пам’яттю і вічним болем.
Вічна та світла пам’ять захисникам України! Герої не вмирають», — цитуємо повідомлення.

Сестра загиблого Тетяна написала:

«Мій Андрійко, мій найкращий у світі братик, невже тебе забрала клята війна, я не можу в це повірити…

Ти був і залишишся для мене прикладом у житті. Ти найкращий у світі син, брат, чоловік, друг та татко маленької принцеси.Ти казав, що все буде добре і скоро закінчиться війна та ми будемо усі сім’єю сидіти у дружньому колі, захищав нас від проклятих нелюдів та Ангел Охоронець не вберіг тебе….

Невже я більше не почую «Танько» від тебе, не обійму і не поцілую, не вірю… Кажуть Герої не вмирають, але тебе немає більше і наші серця зупинилися з тобою.

Спочивай з Богом Андрійко! Царство небесне і нехай земля буде пухом»!

Шаргородський міський голова Володимир Барецький відзначає, що Андрій житель села Копистирин, воїн ЗСУ, старший оператор апаратної ЗАЗ взводу зв’язку роти зв’язку тилового пункту управління польового вузла зв’язку, старший солдат.

Життя воїна обірвалося у місті Конотоп.

«У травні цього року Андрій залишив рідний дім та взяв до рук зброю. Він мужньо та безстрашно пішов на війну боронити рідну землю від ворожої орди, — цитуємо повідомлення Барецького. — 13 грудня 2022 року, після ротації із зони проведення активних бойових дій під Бахмутом, життя молодого воїна обірвалось. Без турботливого батька залишилась шестирічна донька. Співчуваємо рідним та близьким відважного воїна. Розділяємо біль їхньої утрати. Вічна пам’ять і слава українському оборонцеві! Герої не вмирають».

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам’ять!


Читайте також:


Залишити коментар: