Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як пояснює гість програми, усі публічні заяви путіна фальшиві і насамперед він так змушує прийняти певну правду аж ніяк не нас, а своїх громадян. Оскільки для нас, підкреслює він, усе, що захопила і приєднала до себе росія, це лише окуповані території, які все одно будуть звільнені так чи інакше, дипломатичним чи військовим шляхом.

«Але найголовніше – він намагається сказати, що вони застосовують метод відповіді: ви завдали удару по Кримському мосту, а ми завдали удару по вам і так далі, коли все його ідеологічне оточення заявляє, що вони бомбять Україну для того, щоб вона погодилася на наші умови окупованих територій, на переговори», - розповідає Віктор Небоженко.

З іншого боку, зазначає експерт, є якийсь рух, який не усвідомлює сам путін. По-перше, пояснює він, путін розділив війну на дві частини: на неуспішну і, на його думку, успішну, коли він обороняє окуповані території, включаючи Крим.

«Але, отже, буде й третій період, для нас дуже важливий, коли росія так чи інакше за живого чи мертвого шляху прямо чи опосередковано визнає свою поразку. Для населення, звичайно, величезна пропагандистська машина доведе, що насправді росія зупинилася», - констатує Віктор Небоженко.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жданов розповів, чому російські еліти вже не можуть втекти до Китаю.

Також Знай.ua писав про те, що Глоба розповіла, чи росіяни шукають правдиву інформацію про війну.