fbpx

Яким знакам зодіаку доведеться дурити близьких на початку третьої декади грудня 2022 року

Обман, брехня – все це не є чимось добрим, похвальним. У суспільстві подібні явища знаходять лише негативний відгук, засуджуються, зневажаються у якихось ситуаціях.

Люди прагнуть залишатися кришталево чесними, вдаватися до лукавства тільки у виняткових, як їм здається, випадках. У них це виходить здебільшого, але часом і нюанси мають місце. На початку третьої декади грудня 2022 року в цьому практично доведеться переконатися.

У зазначений період певні особи будуть змушені обманювати, до речі, тих, хто близький. Вони є представниками 3 з 12 знаків зодіаку.

Козеріг
У людей цього сузір’я є бажання завжди залишатися чесними, але тільки воно не завжди виявляється втілим у реальність навіть у теорії. На початку третьої декади грудня 2022 року Козероги будуть змушені вдаватися до обману, водити за носа того, хто їм дорогий.

Робити це вони будуть із добрих спонукань, заради того, щоб не розчарувати рідних, не образити їх і не зачепити за живе. Козероги доб’ються бажаного ефекту, але тільки совість їх все ж таки мучитиме.

Близнюки
Не можна назвати особистостей цього знака важливими у питаннях брехні. Близнюки можуть піти на обман, якщо захочуть, але нюанс полягає в тому, що вони не переслідують здебільшого жодної вигоди.

На початку третьої декади грудня 2022 року представники знаку будуть брехати близьким, щоб просто довго не пояснювати те, що з ними відбувається, що має бути в їхньому житті. Так Близнюки звільнять себе від розпитувань, від допитів, відчуватимуть, що щасливі та вільні.

Діва
У представників цього зодіакального сузір’я від рідних останнім часом з’явилося безліч секретів. Початок третьої декади грудня створить загрозу того, що вони будуть розкриті, чого Дівам не хочеться.

Вони будуть брехати, вивертатися, відмовчуватимуться. Своє вони отримають, але тільки зручно їм при цьому не буде.

З брехні розпочнеться третя декада грудня 2022 року у осіб цих знаків. І їм навряд чи це припаде до душі.

You cannot copy content of this page