fbpx

На ці знаки Зодіаку чекає сумне Різдво: вони почуватимуться самотніми та відкинутими

На ці знаки Зодіаку чекає сумне Різдво: вони почуватимуться самотніми та відкинутими

Любовний гороскоп на Різдво 2022-2023 не дуже позитивний для цих знаків Зодіаку. Бажаних побажань вони не отримають, а кохана людина захоче віддалитися у це свято.

Жінки і чоловіки цих знаків Зодіаку зараз можуть вляпатися в неприємні моменти, пов’язані з розчаруваннями в коханні. Їхні очікування не справдяться, тому Святвечір і Різдво для них стануть сумним часом.

Любовний гороскоп на Різдво

Кінець грудня, початок січня – період, коли наші любовні стосунки можуть зміцнитися – якщо ми про когось піклуємося, то маємо гостру потребу демонструвати це та дбати про майбутнє стосунків.

Не одна романтична комедія розповідає історію пари, яка пережила проривні моменти під час Різдва. Іноді, правда, буває, що ми чекаємо їх марно.

Любовний гороскоп на грудень 2022 та січень 2023 року вказує на те, що деякі знаки Зодіаку переживуть неприємне розчарування.

На ці знаки зодіаку чекає сумне Різдво

Люди під цими знаками зодіаку зараз почуватимуться самотніми та відкинутими:

Рак

Кінець грудня та початок січня знак Зодіаку Рак сподіватиметься на диво. Незважаючи на те, що він знав, що його любовні стосунки були проблемними протягом тривалого часу, він таємно сподівався, що Різдво все виправить. Однак насправді все буде інакше. Кохана людина прямо зараз заявить, що не бачить у цих відносин майбутнього.

Водолій

Найближчими днями в житті Водоліїв зміниться багато чого. Він зрозуміє, що людина, з якою він фліртував місяцями, ніколи не мала серйозних намірів щодо нього.

Тому, коли він уявляв спільне майбутнє, він просто марнував час. Тепер він може дізнатися, що партнер його мрії був пов’язаний з кимось протягом тривалого часу.

Овен

Овни на початку тижня почуватимуться настільки не впевнено, що навіть не помітять проблем у стосунках. Він очікуватиме чарівні свята в компанії коханої людини, а також пропозиції як провести новорічну ніч удвох.

Та поведінка його симпатії виявиться для нього подивом. Найближчі тижні його половинка не відповість ні на одне повідомлення – наче в підпілля піде.

Не хвилюйтеся завчасно, оскільки так буде краще вам обом.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page