$39.78 €42.38
menu closed
menu open
weather +13 Київ

Зухвалий план Залужного, Гіркін проти Соловйова, Лукашенко зірвався. Стрим Бацман із Шустером. Трансляція G

Відео: Алеся Бацман / YouTube
На каналі "В гостях у Гордона" транслювався стрим головної редакторки інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман із телеведучим Савіком Шустером.

Під час інтерв'ю Шустер говорив про деокупацію українських територій, заочну суперечку російського пропагандиста Володимира Соловйова з колишнім ватажком донецьких терористів Ігорем Гіркіним, військові маневри білоруської армії, запланований візит президента РФ Володимира Путіна до Олександра Лукашенка, який вважає себе президентом Білорусі.

Шустер народився 1952 року у Вільнюсі (Литва). 1971 року він емігрував із батьками в Канаду. У 1976 році закінчив факультет біохімії та фізіології університету Макгілла в Монреалі, після чого переїхав до Італії.

Із 1978 року займається журналістикою. Висвітлював воєнні дії в Афганістані, на Близькому Сході, в Нікарагуа, Чаді для Newsweek, Der Spiegel, Libération, La Repubblica. У 1988 році розпочав співпрацю з "Радио Свобода", у 1996–2001 роках очолював московський офіс радіостанції. У РФ також працював на НТВ.

Із 2005 року працює в Україні. Його шоу виходили на каналах ICTV, "Інтер", "Україна", "Перший національний", "24", "112 Україна", "1+1", з вересня 2019 року програму "Свобода слова Савіка Шустера" транслювали в ефірі каналу "Україна" до липня 2022 року, коли власник каналу Рінат Ахметов вирішив вийти з медіабізнесу.