Стало відомо про те, чи можуть претендувати на субсидію громадяни, які мають транспортний засіб. Відповідь на запитання, яке цікавить багатьох українців.

Про це розповіли у Пенсійному фонді України.

Субсидії допомагають багатьом українцям існувати, оскільки вони покривають більшу частину видатків за житлово-комунальні послуги. Зокрема, це актуально сьогодні, коли в країні триває повномасштабна війна.

Субсидії, скріншот: YouTube
Субсидії, скріншот: YouTube

Однак, видати їх можуть лише за певних умов, якщо ваш дохід дійсно не дозволяє забезпечувати сім'ю повністю. Звідси й дозріло питання у громадян, чи можуть їх отримати ті, хто має у володінні транспортний засіб.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так, можуть, але за певних умов: якщо особа зі складу домогосподарства, або член сім'ї особи з домогосподарства має один транспортний засіб (крім мопедів, причепа), з року випуску якого пройшло більше 5 років, або кілька автомобілів старше 15-річного вік", – розповідають у Пенсійному фонді України.

Субсидія. Фото: скрін youtube
Субсидія. Фото: скрін youtube

При цьому, якщо конкретний член одного домогосподарства має у володінні як мінімум один транспортний засіб, з моменту випуску якого не минуло навіть п'яти років, або два і більше віком до 15 років, тоді шансів отримати субсидію у вас немає.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Нагадаємо, що в Україні спростять отримання пенсії: кого з громадян торкнеться нововведення

Раніше повідомлялося, що українські пенсіонери зможуть перевести в готівку свої гроші на касах супермаркету: у Мінсоцполітики дали інструкцію

Також 17 тисяч штрафу за їзду без техогляду: українським водіям радять приготуватися заздалегідь