Нещодавно всі дізналися пару фіналістів Чемпіонату Світу з футболу 2022 у Катарі.

Між собою зустрінуться збірні Аргентини та Франції. Вони виявилися найсильнішими, вибивши при цьому команди Марокко, Хорватії у півфіналах, Нідерланди та Англію до 1/8. Крім того, з ними навіть не змогли зрівнятися ні Португалія, ні Бразилія, ні Іспанія.

Чемпіонат світу 2018, збірна Франції, кадр з трансляції
Чемпіонат світу 2018, збірна Франції, кадр з трансляції

Фінал відбудеться вже цієї неділі, 18 грудня 2022 року. І паралельно цьому ми можемо спостерігати здивованого Лукашенка... який не бачить Білорусь на ЧС-22. І чомусь він заплющує очі на те, що "керує" країною-помічником російському агресору. Звідки летять ракети, де розташовуються окупаційні війська. А з недавнього часу, де фіксуються підготовчі дії до нападу на Україну.

Олександр Лукашенко, фото: Пул першого
Олександр Лукашенко, фото: Пул першого

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

[quote author=""]"Йде Чемпіонат Світу... і я щось не помітив там наших футболістів. Чи я погано спостерігаю? Більше того, я порівнюю гру наших футболістів з тим футболом, який показують там спортсмени. Як колишній футболіст. , Який займався багато футболом, мені просто страшно стає. Стан цього виду спорту, як і багатьох інших - в жахливому становищі", - заявляє білоруський диктатор.

Нагадаємо, чи вистоить Україна, якщо піде в наступ божевільний вусатий фюрер: "Все готово"

Як повідомляв "Знай.uа", новий масштабний наступ РФ: Кулеба пояснив, коли чекати

Знай.ua писав, "Друга армія світу" у всій красі: навіть техніка не хоче їхати в Україну воювати, як сталося "повстання" БМП