У суботу, 17 грудня, відбудеться фінал Національного відбору на Євробачення 2023, де українські артисти боротимуться за право представити нашу країну на пісенному конкурсі. Українка у США вирішила поцікавитись у місцевих жителів, як їм рівень музичних заявок.

Новий ролик з опитуванням вийшов на YouTube-каналі «Ніна – Україна», і дівчина, яка проводить більшу частину свого життя в США, регулярно проводить такі опитування серед американців, і тим самим прославляє українську культуру.

Цього разу вона вирішила не включати народу відразу всі пісні, а обрала три своїх фаворити, за яких і вболіватиме вже в суботу - TVORCHI, Jerry Heil, а також FIINKA. Ніна одразу наголосила, що це її вибір, і саме їх вона бачить представниками країни.

Що стосується композиції дуету TVORCHI, то практично всі з опитаних поставили 7-8 балів, і деякі навіть додали собі її в плейлист.

«Мені подобається простір та подих пісні. Пісня поступово вишиковується. Трохи передбачувано, але я хотів би. Тому це класно» – каже американець.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Середній бал у них вийшов 7,65.

Американці, скріншот: YouTube
Американці, скріншот: YouTube

Далі була Jerry Heil.

Тут оцінки були трохи нижчими в основному, але багато хто відзначив музику, яка нагадує п'ятий елемент. Один із чоловіків зовсім поставив 3 бали, бо любить більш органічну музику. А ось літня жінка взагалі поставила вищу оцінку - 10 балів. Якщо у попередній пісні усі були одностайні, то тут думки розійшлися. Середній бал – 7,21.

Американці, скріншот: YouTube
Американці, скріншот: YouTube

Дійшла черга до FIINKA.

Тут оцінки були переважно однакові - 7-8 балів. Дівчині вдалося обігнати попередню пісню та набрати 7,23 середній бал.

Американці, скріншот: YouTube
Американці, скріншот: YouTube

В результаті американцям найбільше сподобалося TVORCHI, а як визначать долю пісень українців - дізнаємося вже зовсім скоро.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько не побачила Україну у переможцях "Євробачення-2023"

Раніше повідомлялося, що Pianoбой відповів за "кумівство" на Нацвідборі на "Євробачення-2023"

Також Jerry Heil доведеться перервати навчання в США, а протеже Kalush Orchestra у прольоті: оголошено повний список фіналістів Нацвідбору на Євробачення 2023