Відома українська співачка та актриса Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" у 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

Джамала дала невелике, але дуже відверте інтерв'ю маловідомій ведучій Маші Виноградовій, яка питала українців про співачку просто на вулиці. Уривок артистка розмістила у своєму Instagram, а повний випуск вийшов на YouTube.

Джамала, скріншот з відео
Джамала, скріншот з відео

Люди ставили артистці безліч питань, одне з них, найцікавіше та найпопулярніше - скільки ж вона отримала за участь на Євробаченні у 2016 році. Джамала вперше щиро відповіла на досить делікатне запитання. Нагадаємо, тоді співачка представляла Україну та успішно виграла конкурс із піснею "1944".

"Всіх цікавило, скільки я отримала грошей за перемогу в Євробаченні. Дивне питання. Але я вперше на нього відповіла!!!!! Голос, Танці. А хтось точно не визначився, чи я "кримотатарка" чи кримська татарка" - написала Джамала.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Прикольна штука, що всі думають, що окрім цієї кришталевої нагороди, я отримую щось ще... Ні, країні дають можливість зустріти Євробачення у своїй країні. Тим самим це такий супер пас - "типу тримайте " вам такі інвестиції " , - пояснила співачка.

Нагадаємо, що Джамала загуляла із зірками Євробачення в Європі, поки чоловік за тисячі кілометрів: помітили в обіймах шведського красеня.

Раніше ми повідомляли, що Джамала гірко розридалася від безсилля, втомилася бути самотньою.