Світлана Лобода якось відверто заявляла, що щодня після пробудження або перед сном дякує Богові за кожен новий прожитий день.

Потім артистка зафіксувала один момент з концерту, коли вона виконує нову пісню "Міста". І її звинуватили у тому, що вона досі співає російською мовою.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Зовсім недавно виконавиця розповідала, як багато гуляла Франкфуртом в один з недавніх днів. І їй удалося потрапити на виставку Марка Шагала.

"Тепер вивчаю сиджу його творчість", - заявляє Світлана Лобода.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Однак у людей залишилися питання до її попередньої публікації, коли вона виставила скріншот із медіа-плеєра, показавши пісню, яку слухає.

Справа в тому, що там показано пісню російського репера Владі, який входить до складу "Касты". Трек називається "Как это бл*дь возможно". І хоч там і йдеться про те, що вони проти війни в Україні (але не прямо, лише завуальовано)... російські виконавці продовжують сплачувати податки, які йдуть на армію, яка щодня знищує наших людей та наші міста.

Світлана поки що нічого не відповіла щодо того, чому продовжує слухати російських виконавців.

Нагадаємо, Світлані Лободі нагадали про її сльози, поки вона співає російською: "Німці вдавляться"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода заговорила про справжнє кохання і свою людину: "Ми недосконалі"

Знай.ua писав, Світлана Лобода проїхалася місцями сили в пошуках допомоги: "Просила Всевишнього..."