повернутись на
$39.78 €42.38
menu closed
menu open
weather +3 Київ

"Сучасне українське музло без шароварщини чи єрунди". Wellboy випустив перший альбом

Wellboy: Ми з командою проявляли максимальний творчий креатив
Фото: triplov / Instagram
Український співак Wellboy 16 грудня випустив свій перший альбом "8 марабу", до якого увійшли вісім треків. Альбом артиста доступний на всіх музичних платформах, зокрема на YouTube.

"Це вісім зовсім не схожих одна на одну пісень. Такого міксу ще не було ні в одному українськомовному альбомі. Ми з командою проявили максимальний творчий креатив. Лелека став символом альбому. Мені цей птах до душі. Бо він приносить гарні новини і діточок, і я вірю, що Україна переродиться після війни і скоро запанує мирне небо", написав співак.

На композицію "Додому" артист записав кліп.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Антон Вельбой (@a.wellboy)

Альбом спродюсував Євген Тріплов, саундпродюсером став Сергій Ранов.

"Ми презентуємо сучасне українське музло без шароварщини чи ще якоїсь єрунди. Багато, насправді, є чого сказати, але ж ви краще послухайте", –  написав Тріплов в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євген Тріплов (@triplov)

Контекст

Улітку 2021 року Wellboy презентував дебютний кліп на пісню "Гуси". Артист також брав участь в українському нацвідборі на Євробачення 2022, посівши третє місце з композицією Nozzy Bossy.

На той момент його продюсером був український продюсер Юрій Бардаш, який утік у РФ. 17 червня 2022 року співак повідомив, що припинив із ним співпрацю.