Нещодавно на екрани вийшло продовження гучного іспанського бойовика "Паперовий будинок", але тільки корейська версія. Там згадували український Херсон.

Справа в тому, що у другій частині першого сезону серіалу, яка стала доступною лише у грудні цього року, глядачі помітили дещо незвичайне.

Там і комплімент зробили Україні, але водночас неоднозначно висловилися про відносини з Росією.

"Паперовий будинок", скріншот: Youtube
"Паперовий будинок", скріншот: Youtube

Персонаж запропонував головній героїні поїхати з Кореї до російського Владивостока, потім поїздом до Москви, а звідти вже до Києва.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Любиш подорожувати? З Владивостока транссибірською магістралі ми поїдемо через Москву до Києва" - кажуть герої.

Цікаво звичайно, як вони в ситуації між країнами зібралися на поїзді поїхати до Києва зі столиці країни-терориста, але не забуватимемо про серіальні вигадки.

Однак, і на цьому згадки України не закінчилися, і творці корейського серіалу випадково, а можливо, навмисне висміяли спроби росії захопити українські міста. Зокрема, мова пішла про Херсон.

"Ми дістанемося Києва і пересядемо на потяг до Херсона. Це портове містечко на півдні України. Кажуть там красиво" - триває діалог. Там справді красиво, проте ще гарнішим стало після 11 листопада, як місто знову було під контролем України.

Навіть Netflix та Південна Корея визнають, що Херсон завжди був і буде частиною України.

Нагадаємо, що "Паперовий будинок. Корея" став рімейком однойменного іспанського серіалу, який свого часу мав усі рекорди.

Суть у тому, що банда грабіжників на чолі з професором зібралася пограбувати головний монетний будинок країни, і місяцями розробляють детальний план, продумуючи кожну дрібницю.

Нагадаємо, що Урсула Корберо з "Паперового дому" попрощалася: як склалося життя актриси після шаленого успіху.

Раніше ми повідомляли, що "Лісабон" змусила Професора з "Паперового дому" ревнувати навіть у реальному житті: "обламали" кайф "Москві".

Також, мрія Ріо з "Паперового дому" Урсула Корберо показала таємну дірку, такою не мала навіть Токіо: хамон та слоник