fbpx

Любовний гороскоп на січень 2023

Любовний гороскоп на січень 2023
Тенденції січня привносять у сферу любові та стосунків прагнення свободи. Вас манитимуть неординарні партнери, чіплятимуть люди з родзинкою та загадковим поглядом.

А девізом у коханні стане взаємна згода та свобода у висловленні почуттів. Посидіти вдома буде важко, вам відчайдушно захочеться побачень та романтики.

У Овнів у січні очікується стабільність у стосунках. Це стосується тих пар, які вже здобули своє щастя. У середині місяця ви помітите сплеск почуттів. Користуйтеся нагодою та запросіть свою другу половину на романтичну прогулянку, вам вдасться провести чудовий час разом. Однак січень не найкращий час для пошуку партнера тим, хто самотній. Відповідних кандидатів буде мало.

У Тельців можливі тертя у парі, але запобігти конфлікту вдасться спокійно та помірно, так що бою посуду не передбачається. Швидше, невдоволення виявлятиметься через впертість і натиск у відстоюванні своєї точки зору. Для того щоб випустити пару та покращити стосунки, добре б вирушити удвох у спортивний зал.

Подаруйте абонемент до спортклубу вашій половині, куди ходите і ви. Якщо спорт не вписується у ваші інтереси, то альтернативою буде музичний концерт. Якщо вам здається, що партнер занурений у себе, не переживайте, він, як і раніше, відчуває ніжні почуття.

У Близнюків відбудуться важливі події в особистому житті. Вам дається шанс пройти урок та зрозуміти, що для вас по-справжньому важливо. Не зациклюйтесь на дрібницях. Ваші вчинки у стосунках будуть правильними. Вдалий випадок допоможе вам зустріти відповідну людину на роботі або серед людей схожої з вами сфери. Відвідайте професійний захід, якщо ви шукаєте любов.

У Раків відносини перейдуть на новий етап. Ще більше згуртувати два люблячі серця можуть спільні цінності. Поговоріть до душі з партнером, навіть якщо ви не перший рік у шлюбі. Для тих, хто в пошуку, доленосною може виявитися зустріч із людиною старшою за вас.

Якщо вам здається, що партнер став стриманим у спілкуванні, це не тому, що у нього від вас секрети, просто зараз йому потрібно економно витрачати сили. Зверніть увагу в парі один на одного, підійде будь-яке спільне проведення часу.

Левів не найвдаліший місяць для кохання. Хочеться багато що переглянути в поточних відносинах. Можуть назрівати претензії та проблеми. Перевірку на міцність пройдуть ті пари, в яких обидва твердо налаштовані серйозно. Рекомендується не накопичувати образи і не форсувати події, можливо, ваш порив лише тимчасове рішення.

До відносин може втрутитися третя сторона. Порада одна: допомагайте і дбайте один про одного, це скріпить стосунки. Сходіть разом у затишний ресторан.

Діви очолюють рейтинг найудачливіших у довгостроковій перспективі знаків зодіаку у темі кохання та стосунків. Як завжди, все добре. Удача, радісні події та бажання оточити один одного турботою. Порада місяця: відвідайте вдвох захід до смаку, похід у гості чи ковзанку.

Терези – чекайте різких і поворотних подій в особистому житті. Навколо буде багато спокус, і якщо ви приймете однозначне рішення, то не раньте нікому серце і поговоріть відкрито. Для тих, хто неодмінно хоче зберегти стосунки, порада місяця: створіть вдома затишок у всіх сенсах. Вашому партнеру, як ніколи раніше, потрібна спокійна та умиротворена обстановка у рідних стінах. Приготуйте свічки для затишної вечері на двох.

Скорпіони, як на гойдалці, з одного боку, хочеться дбати про партнера і виявляти ніжні почуття, з іншого – запальність рубає на корені добрі наміри. Цього місяця вам точно доведеться попрацювати над стосунками у парі. Щоб перейнятися теплими почуттями один до одного, відвідайте творчий майстер-клас.

Наприклад, гончарне коло чи кулінарне шоу. І щоб ви не обрали, виявити ініціативу із запрошенням доведеться вам.

Стрільці хоч і зосереджені більше на собі цього місяця, але всі чудово розуміють. Отже, знайдуть час, щоб приділити увагу другій половинці. Головне, не висловлюватись надто прямолінійно, щоб не поранити ніжні почуття. Принести романтичний флер допоможе матеріальний подарунок або спільний похід у таке місце, яке наповнить вас енергією. Можливо, це лазня, масаж чи басейн.

Козерога, тримати свої емоції під контролем. Більше розслабляйтеся та відпочивайте. Хоча ці рекомендації безпосередньо не пов’язані з темою любові, але саме такі прості маніпуляції дозволять у січні досягти стабільності в особистому житті. Перчинку ж у стосунках додасть покупка спокусливої білизни або відверте вбрання. Вирушайте за покупками, що хвилюють разом.

Водолії оцінюватимуть партнера з вчинків та готовності брати за них відповідальність. В цілому, січень – досить рівний місяць для відносин, що не передбачає різких змін. Окрім, мабуть, зростаючих шансів на розлуку з партнером, наприклад через необхідність вирушити у справах. Для тих, хто в пошуку: удача може чекати в дорозі, коротких поїздках.

Найбільш підходящими виявляться люди творчих професій, медики або ті, чия служба має пропускний режим.

Риби – у січні ви здатні на благородні вчинки у коханні. Вам хочеться ділитися ніжними почуттями, думками та ідеями у парі. Загалом, вам потрібне спілкування. Влаштуйте вечірку з друзями, сходіть удвох у гості чи запросіть до себе. Це дозволить розкритися на всі 100 відсотків і відчути себе найщасливішими у світі.

You cannot copy content of this page