Популярна українська травесті-діва, артистка, шоувумен і блогерша Монро, яка запам'яталася мільйонам завдяки епатажним образам і заявам, продовжує активно розвивати нову сторінку в мережі Instagam.

Цього разу Монро вирішила підбадьорити своїх фанатів та друзів, поділившись спостереженнями про те, яка у нас зараз сильна армія.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Монро у мережі Instagram.

Пост Монро, скріншот: Instagram
Пост Монро, скріншот: Instagram

"Останніми днями я чую багато панічних розмов про другий наступ на Київ. Залужний в інтерв'ю закордонному виданню назвав цифру в 200 тисяч росіян мобіків і можливий повторний наступ на Київ, наші ЗМІ та ТГ канали зробили клікабельні заголовки і помчали.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вчора подруга розповідала і про можливу блокаду, що Київ візьмуть у кільце, а потім... Я припинила її бурхливу фантазію, бо:

1. Можливо все! І другий, і третій і п'ятий наступ. Росія готувалася до війни 8 років, з яких рік дуже активно і має величезний фінансовий та людський ресурс! І жодних санкцій це не змінять. Так, вони діють, але дуже повільно. З огляду на співпрацю з такими ж підсанкціонованими країнами чудовиськами відновлення зброї в Росії відбувається вчасно. Не такими масштабами та швидкостями, як до 24 лютого, але імортозаміщення є! А ще пропаганда не припиняється.

2. Про другий наступ на Київ я чую з квітня, коли звільнили київську область. Я пам'ятаю, сиділа у Рівному і щотижня обговорювали наступ з Білорусі. Тепер грудень. Чекаємо.

3. Наші кордони з усіх потенційно небезпечних сторін захищено! Просто повірте.

4. Якщо ви досі сумніваєтеся щодо нашої армії, нам нема про що говорити.

5. Прийняти реальність важко. Але без цього немає сьогодення і хоч трохи майбутнього.

6. Америка та ЄС робить і допомагає рівно стільки, скільки може дозволити. Тому що насамперед Америка та ЄС думають про своїх громадян! І це правильно.

7. Згадайте, як країни ЄС прийняли українських біженців. А могли просто виявити занепокоєння.

8. Україна не є членом ЄС і не є членом НАТО. Причин багато. І вони є об'єктивними.

9. Україна може стати членом ЄС та НАТО. АЛЕ! А треба?!

І останнє.

10. Пийте воду, видихайте, робіть фізичні вправи та фільтруйте інфу.

Все, що ми можемо зробити, це не створювати зайвий інтершум, а робити все заради Перемоги.

Монро, фото: Instagram
Монро, фото: Instagram

Нагадаємо, "Несемося - не вср*мося ...": Монро поділилася рецептом сталевих нервів, нічого не страшно.

Раніше повідомлялося, "Кульбаба" Валерія Крук у міні затьмарила Мерилін Монро, не вистачає президента.

Також, "Хохолочок у тренді...": Маша Єфросиніна не знайшла води помитися, але стала іконою моди.