fbpx

Що не можна вішати на ялинку у 2023 році: поради фахівців

Прикрашаючи ялинку на Новий рік, більшість людей використовують звичні схеми, які зовсім не примітні. А чому б не дізнатися про думку фахівців із цього приводу?

Правильне прикраса ялинки відіграє ключове значення, адже від цього залежить успіх та благополуччя на цілий рік.

Загальні правила
Серед основних рекомендацій можна назвати:

1) У рік кролика ялинку слід розміщувати на сході, оскільки це сектор сім’ї.

2) Ялинка має бути максимально скромною. Тут варто враховувати її розміри та спосіб прикрас.

3) Якщо є тільки велика ялинка, її краще замінити маленькою.

4) В ідеалі встановлювати дві ялинки невеликого розміру.

Колір іграшок
2023 пов’язаний зі стихією води. Фахівці рекомендують віддавати перевагу чорному кольору. Але хто реально буде прикрашати ялинку чорними іграшками? По можливості, варто повісити на гілки кілька іграшок такого відтінку.

Якщо темні відтінки зовсім не підходять, можна використовувати інші кольори, які символізують стихію, сюди можна зарахувати:

блакитний;
бірюзовий;
синій та інші.

Важливо дотримуватися простого правила: відтінки мають бути природними. Справа в тому, що Кролик не любить яскравих кольорів.

Форма іграшок та розмір
Якщо говорити про розмір, то тут немає жодних правил. Головне – досягти натуральності. Кролик любить, коли його оточує все природне. По можливості ялинку необхідно прикрашати справжніми шишками, жолуді та іншими природними предметами.

Поруч не повинно бути жодних іграшок у формі хижих звірів. Наприклад, якщо на ялинці будуть іграшки тигра, дракона або ведмедя, чекати щастя в 2023 точно немає сенсу. Кролик – це спокійна тварина, до якої потрібно ставитись відповідно.

You cannot copy content of this page