Анна Кошмал стала широко відома глядачам завдяки ролі Жені у п'ятому та шостому сезонах серіалу "Свати". Зараз дівчина активно веде свою сторінку до Instagram, за якою стежить понад 700 тисяч людей, практикує йогу та вегетаріанство.

Анна Кошмал вирішила поділитися з шанувальниками власними думками вголос про те, скільки можливостей вона бачила для себе в роботі та творчості загалом, живучи в сучасному цифровому світі.

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

Однак війна з росією, через яку акторці доводиться ховатися із сином у сховищі під час обстрілів, змусила її дещо зрозуміти.

"Розумію, що не існує «солодких» часів, в які пощастило б народитись. Нагадую собі, що не можу дозволити розпачу мене захопити. Адже це дорога в нікуди. Сила не вимірюється владою. Вона вимірюється стійкістю духу, добротою та справжніми моральними цінностями", - написала Анна.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пост вона написала 16 грудня, коли окупанти вкотре атакували український народ ракетами, які забрали безневинні життя.

"Кожен день ми робимо вибір, сотню виборів на користь сили або слабкості. Так що вибираю перше, а ти? 😉", - підсумувала зірка.

Раніше ми писали про те, що Анна Кошмал розповіла, як приготувати найпростіше та найкорисніше печиво: покроковий рецепт від зірки "Сватів"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Сватів" Анна Кошмал показала себе в юності, і жахнулася: "Носила широкі штани і одягалася на секонді"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Сватів" Анна Кошмал насолодилася зимовою атмосферою і відчула себе Сантою: "Дарувати подарунки"