fbpx

Карпатський цілитель Василь Ющук розповів, коли чекати закінчення війни: свіже передбачиння людини, яка чкерпає свою мудрість в прадавніх українських горах, надихають. Лише небо знає, наскільки вони правдиві, але дуже хочеться у них вірити

Карпатський цілитель Василь Ющук розповів, коли чекати закінчення війни: свіже передбачиння людини, яка чкерпає свою мудрість в прадавніх українських горах, надихають. Лише небо знає, наскільки вони правдиві, але дуже хочеться у них вірити.

Пророцтва та пророцтва стали дуже популярними останнім часом. Напевно, причина у тому, що нам хочеться володіти інформацією про майбутнє. З початком повномасштабної війни стало дуже складно будувати якісь плани. А так є хоч щось, на що можна спертися. Можна зовсім не вірити у всі ці пророцтва, але ознайомитися з ними буває цікаво.

Поділимося з вами прогнозами карпатського цілителя про те, коли закінчиться війна.

Карпатський цілитель Василь Ющук в одному з недавніх інтерв’ю, яке дав дослідникам українського цілительстава й мольфарства, розповів, що дар дістався йому від бабусі. Вона була єдиним цілителем у регіоні і піднімала на ноги навіть найтяжчих хворих.

Цим самим ремеслом займається і пан Василь. Він каже, що з численних онуків бабусі тільки йому дістався її дар. Він також лікує людей. Хоча він каже, що це все робить Бог, а він лише допомагає Йому.

У пана Василя взяли інтерв’ю, щоб дізнатись, які він може дати прогнози про закінчення війни. Цілитель обережний у своїх словах, адже знає, наскільки тендітне майбутнє.

Він каже, що все залежить від того, наскільки активно Україні допомагатимуть інші країни. “Один у полі не воїн. Нам дуже важлива підтримка інших країн», – говорить цілитель. Якщо всі продовжать активно допомагати, то війну можна буде закінчити до весни наступного року.

Цілитель чесно зізнається, що не може бачити далеко наперед. Проте він бачить, що до травня 2023 року війна продовжиться. Він наголошує на тому, що українцям дуже важливо і всередині країни бути згуртованими та виступати єдиним фронтом. Потрібно набратись сил і працювати разом заради перемоги!

Також він попереджає, що навіть після закінчення війни керівництво ерефії не заспокоїться. Тому треба, щоби вся стара верхівка цієї країни відійшла від влади. Пан Василь передбачає, що після закінчення війни РФ розпадеться на окремі території. Він зазначає, що війна не може тривати надто довго, бо ресурси вичерпуються. Як не крути, а потрібно буде робити кроки до її завершення.

Цілитель попереджає, що на українців чекає непроста зима. Ми вже відчули її тягар на собі. Постійні відключення електрики та майбутні холоди лякають, проте не ламають нас.

Пан Василь каже, що зараз дуже важливо триматись разом. Якщо всі і кожен працюватимемо на перемогу, то нам під силу її наблизити. І всі труднощі також можна подолати, якщо триматися один за одного.

Пророцтва та пророцтва карпатського цілителя надихають. Не знаємо, наскільки вони правдиві, але дуже хочеться у них вірити. А ще треба не сумувати та зберігати надію на світле майбутнє! Віримо в перемогу й наші ЗСУ!

Передрук без посилання на ibilingua.com.

Фото ілюстративне, скріншот.

You cannot copy content of this page