Готуйте корвалол перед походом у магазин: скільки доведеться віддати за сирну та м'ясну нарізку напередодні Нового року

Новорічний стіл, фото: 5.ua
Новорічний стіл, фото: 5.ua

Війна в Україні триває, але натомість триває і життя. Люди все ж таки готуються зустріти Новий рік, хоч росія і продовжує псувати нам життя. Проте все це вже з абсолютно новими цінами. Накрити святковий стіл буде складніше у зв'язку з тим, що ціни на низку продуктів зросли як мінімум у півтора-два рази. Про це свідчать дані із порталу Мінфін. Зокрема йтиметься про сирну та м'ясну нарізку, яка є досить важливим атрибутом на святковому столі.

Зірка "Сватів" Анна Кошмал нагадала про "несолодкі" часи, рятуючись із сином від ракет: "Пощастило б народитися..."

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Анна Кошмал вирішила поділитися з шанувальниками власними думками вголос про те, скільки можливостей вона бачила для себе в роботі та творчості загалом, живучи в сучасному цифровому світі. Однак війна з росією, через яку акторці доводиться ховатися із сином у сховищі під час обстрілів, змусила її дещо зрозуміти. Пост вона написала 16 грудня, коли окупанти вкотре атакували український народ ракетами, які забрали безневинні життя.

Хто з безробітних насамперед потрапить під хвилю мобілізації в Україні: що потрібно знати про нюанси

Мобілізація в Україні, фото pravda
Мобілізація в Україні, фото pravda

Загальна мобілізація передбачає призов на службу чоловіків віком від 18 до 60 років. Стало відомо, кому насамперед вручать повістку. Під хвилю мобілізації потрапить певна категорія безробітних українців. Про це розповів начальник управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ полковник Роман Горбач. Насамперед призовуть тих, хто вже проходив військову службу. Є українці, яких забронювали роботодавці. Вони також потрапляють під хвилю мобілізації.

Дружина Горбунова Катя Осадча захотіла скасувати Новий рік, але "одумалася" заради дітей: "Після обстрілів..."

Катя Осадчая, фото: Знай.ua
Катя Осадчая, фото: Знай.ua

Ведуча у новому пості порушила тему, яка дуже непокоїть багатьох українців. Йдеться про святкування Нового року та Різдва в умовах війни. У всіх і так підвищений рівень тривожності, а деякі навіть соромляться зайвий раз посміхнутися, не кажучи вже про веселощі. Незважаючи на все, як зазначила Катерина, українцям все ж таки хочеться хоч на мить зануритися в новорічну казку. Особисто вона з чоловіком Юрієм Горбуновим відзначатиме свято заради дітей, щоб подарувати їм трохи радості в такий непростий час.

Українцям множать суми у платіжках за газ: у "Нафтогазі" дали роз'яснення

газовий лічильник
газовий лічильник

В Україні діє мораторій на підвищення комунальних тарифів, але незважаючи на це, деякі споживачі не застраховані від проблем із платіжками, навіть якщо вчасно передають показники лічильників. Так, українці почали скаржитися на завищені суми у платіжках за газ. У компанії "Нафтогаз України" пояснили причини.