fbpx

Ось що відбувається, коли у вас вдома росте кактус: ця рослина прямо з пустельних районів є модною, ніж будь-коли, і ви знаєте що, ця рослина має певні переваги, про які ви навіть не здогадуєтесь!

Ось що відбувається, коли у вас вдома росте кактус: ця рослина прямо з пустельних районів є модною, ніж будь-коли, і ви знаєте що, ця рослина має певні переваги, про які ви навіть не здогадуєтесь!

Належачи до сімейства Кактусові, кактус є однією з рослин, які варто мати вдома. Дійсно, фен-шуй, дисципліна, яка враховує позитивну енергію, стверджує, що ця колюча рослина може принести лише користь.

Чи знаєте ви, що кактус у вашому домі може принести вам користь?

Що таке фен-шуй

Ця родова дисципліна заснована на гармонізації енергій, елементів і просторів. Ця філософія, що походить з Китаю, базується на принципах даосизму.

Щоб прийняти і дотримуватися фен-шуй, важливо знати про речі навколо нас і знати, що вони можуть нам принести. Таким чином, фен-шуй – це дисципліна, яку ви можете застосовувати вдома або на робочому місці. До речі, архітектура міста Гонконг заснована на принципах фен-шуй, це також одне з найбільш процвітаючих і приємних міст для життя.

Кактус підбадьорює настрій, згідно фен-шуй

Існує понад 200 видів кактусів різних розмірів, серед яких є квіткові, які можуть прикрасити будь-який інтер’єр, внісши нотку елегантності та оригінальності.

Відповідно до фен-шуй, кактуси корисні не тільки для навколишнього середовища завдяки фотосинтезу, але й для людей, позитивно впливаючи на їхній настрій. Ці повноваження мають обґрунтування, які варто знати.

Як кактус діє на навколишнє середовище?

Кактуси є природними очищувачами повітря. Він також регулює рівень вологості в атмосфері. Переконливий аргумент на користь наявності одного чи кількох у вашому домі.

Де поставити кактуси вдома?

Як ви зрозуміли, фен-шуй залежить головним чином від гармонії між просторами, елементами та енергіями. Мета? Створіть у кімнаті найпозитивнішу атмосферу. Ось чому Мелані Бушетар, консультант з фен-шуй, рекомендує розміщувати кактуси в певних місцях.

Фен-шуй вважає кактуси охоронцями простору і пропонує розміщувати їх біля дверей або вікон. Саме в цих місцях енергія знаходиться в постійному русі.

Який кактус варто мати вдома?

Існує понад двісті різних видів кактусів, тож вам буде з чого вибрати. Ось деякі пропозиції:

1 – Кактус астрофітум

У горщиках ці кактуси можна розміщувати біля дверних отворів, так як вони зазвичай швидко ростуть. Вони можуть мати від тридцяти до п’ятдесяти сантиметрів у висоту, а також 30 сантиметрів у діаметрі.

2 – Кактус Ребуція

Ця рослина має гарні барвисті квіти. Ці маленькі кактуси можна помістити в горщики. Рекомендується розміщувати його в межах робочого простору, щоб внести нотку бадьорості.

3 – Кактус мамілярія

Якщо цей кактус популярний, це тому, що йому потрібно мало місця, щоб процвітати. Кактус Мамілярія не потребує особливого догляду, його можна розміщувати в невеликих горщиках. Рекомендується розміщувати на кухні.

4-кактус шлюмбергера усічений, або ж як ми кажемо – Різдвяник

Цей сорт в нас в Україні називають різдвяним кактусом. Він дуже добре пристосовується при розміщенні в маленьких горщиках. Його перевага? У нього дуже гарні квіти, які можуть привнести в будинок декоративну нотку.

Щоб привнести у свій інтер’єр позитивну енергію та фен-шуй, не соромтеся звернутися до кактусів, щоб скористатися їхніми перевагами.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page