fbpx

Легкі гроші не для вас: гороскоп на понеділок, 19 грудня для всіх знаків Зодіаку. Здається, в понеділок Миколайчик подарує не всім представникам позитивний день!

Легкі гроші не для вас: гороскоп на понеділок, 19 грудня для всіх знаків Зодіаку. Здається, в понеділок Миколайчик подарує не всім представникам позитивний день!

Щоденний гороскоп на понеділок, 19 грудня 2022.

Що вам такого унікального на перший робочий день підготував Всесвіт!

Водолій (21 січня – 18 лютого)

Ви живете у світі ілюзій і уяв. Ви оцінюєте все, що з вами відбувається через призму минулого і старих ран. І без потреби.

Риби (19 лютого-20 березня)

Ви конфліктуєте з собою на роботі. Ви занадто залучені й безпідставно керуєте своїми почуттями. Ви сприймаєте все занадто особисто.

Овен (21 березня-20 квітня)

Ви збираєтеся змиритися з минулим. Цього тижня буде шанс знову відкритися любові. Удачі!

Телець (21 квітня-21 травня)

Ваші почуття будуть піддані випробуванню. Доля хоче знати, як сильно ви вмієте любити. Можуть виникнути нервові ситуації.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не приймайте занадто поспішних рішень, якщо ви збережете здоровий глузд, ваші “акції” почнуть рости. Почніть вірити в себе.

Рак (22 червня – 22 липня)

Гарний час для прийняття рішення про постійні стосунки або створення сім’ї. Хтось із старших членів сім’ї сильно втручається у ваше життя.

Лев (23.07-22.08)

Поставтеся серйозно до питань кохання, тому що нерозуміння людських почуттів може перевернути ваш світ з ніг на голову. А ви цього не хочете.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Початок тижня принесе слабкість в організмі, але в четвер ви відчуєте себе повними сил. Далі буде краще.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Цього тижня назавжди зникнуть сумніви щодо вашого положення в компанії. Ви повинні зібрати всі свої сили і рішуче підніматися вгору.

Скорпіон (23 жовтня-21 листопада)

Якщо вам важко, не обманюйте себе, що це любов. У більш невдалих партнерствах у вас є шанс зміцнити свої почуття. Нехай це вдасться.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Підвищена близькість і чітка підтримка партнера додасть вам сил і впевненості в досягненні поставлених цілей. Не замикайтеся в собі.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Вас тягне до ризику та різного роду ігор. Наприкінці тижня у вас буде ще один шанс зірвати “кущ”. Не робіть цього!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page