Нова кохана Володимира Дантеса Даша Кацуріна показала важкі будні у Польщі, де вирує робота над її студією. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Кацуріна регулярно радує шанувальників новими фото та відео, на яких показує, як працює, проводить час із дітьми чи навіть своїм коханим Володимиром Дантесом, втім, з ним кадри вона публікує досить рідко.

Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube
Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube

На цей раз Даша Кацуріна показала, як важко працює у Варшаві над своєю новою студією.

"Сьогодні ми дуже обережно відчинили двері різдвяного поп-апу моєї студії, яку ще будуємо у Варшаві. Дуже важкий день, але ми просто повинні не зупинятися, повторюю я собі", - підписала знімки Кацуріна.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Кохану одразу ж поспішив підтримати Володимир Дантес, а вона у відповідь подякувала йому. Також осторонь не залишились і шанувальники.

"Який чудовий плейс! Даша, ніколи не зупиняйтесь) ви приклад для величезної кількості жінок", "Даша, ти неймовірна!", "Ви неймовірна, сильна та непокорена. Нехай дасть Вам гарного коханця і плюс у карму", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна не змогла пройти повз нову любовну пісню Дорофєєву про колишнього чоловіка: "Обговорила з подругами та терапевтом".

Також наш портал інформував, Володимир Дантес робив це до Даші Кацуріної, поки Дорофєєва зайнята: "Довелося переступити, щоб це сталося".

Крім того, ми писали, Вова Дантес поділив зони відповідальності з Дашею Кацуріною і спробував себе в ролі няньки: "Дитина втекла".