Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина віддалася романтичному пориву з бородатим мачо та заінтригувала українців. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ксенія Мішина активно веде свою сторінку і регулярно радує шанувальників новими кадрами, на яких показує різні моменти з життя, наприклад, подорожі, заняття у спортзалі або проведення часу з улюбленим сином.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

На цей раз Ксенія Мішина заінтригувала фанатів, показавши, як віддалася романтичному пориву з бородатим мачо. Щоправда, не у реальному житті, а у новому фільмі, в якому зіграла головну роль. Актриса наголосила, що дуже рада виходу цієї романтичної комедії, яка підтримає українців у цей складний період.

"Безмежна подяка всій команді та @ffilms_company за роботу і можливість побачити результат на екранах нашої країни, особливо зараз у такі часи. Дозвольте собі трохи розслабитися, посміятися і провести зі мною трохи часу. Я трохи плачу від радості і дуже чекаю на вашого фібдека", – поділилася зірка.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальників анонс дуже порадував.

"Клас, круто. Дуже люблю фільми за вашою участю. Вже чекаю коли зможу подивитися", "Неймовірно круто!!! Особливо в цей час", "Тільки зараз зрозуміла, що у Вас є зовнішня схожість з Меган Фокс", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, "Холостячка" Ксенія Мішина пожертвує частинкою себе заради новорічного подарунка: "Дуже хочеться..."

Також наш портал інформував, колишня "Холостячка" Мішина показала в трусиках, що втратив Еллерт: "Бутерброд із дівчат".

Крім того, ми писали, Ксенія Мішина розважилася у Венеції, але українці нагадали про війну: "За свої бажання..."