Зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик вразила фоторепортажем із Канади та розповіла про принади життя в країні. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Тетяна Песик у рамках благодійного туру разом із колегами по сцені побувала у Канаді. Вона встигла побачити низку пам'яток і трохи помандрувати. Актриса зізналася, що залишилася у захваті від місцевих краси та показала кілька атмосферних фото.

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

"Канада. Друзі, хочу вам розповісти про неї. Ця країна дуже велика і різна як кліматом, так природою і людьми, які там проживають. Наймальовничіші гори знаходяться на Заході Канади, їдучи машиною з одного міста в інше я афігівала від цієї краси, кажуть влітку. це взагалі 🔥🔥.. Ця частина Канади мені найбільше сподобалася", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Таня Песик зізналася, що незважаючи на дедалі більше в Канаді її торкнулися саме виступів перед українцями, які стали біженцями або вже мешкали там задовго до війни.

"На благодійних концертах мене розривало зсередини, кожен із них закінчувався моїми сльозами, мене розпирала гордість за наш народ", - додала вона.

Раніше портал Знай повідомляв, "Це розрив, все легально": Тетяна Песік пішла у всі тяжкі на фермі з марихуаною.

Також наш портал інформував, Тарас Стадницький та Віктор Гевко з "VIP Тернопіль" повторили легендарних The Beatles: "Для ЗСУ".

Крім того, ми писали, "Я з багатої родини...": Тетяна Песик вперше розповіла правду про своє походження, засунувши обличчя у салат.