У понеділок, 19 грудня 2021 року, день пам'яті святого Миколая Чудотворця, який відзначається у православних церквах.

Це свято для дітлахів готує гарні подарунки, готуючи їх до Нового Року. Але ось для дорослих – День Миколи Чудотворця – одне з найважливіших церковних свят, протягом якого можна відвідати богослужіння, як правило, з малюками, щоб прочитати подячні молитви або звернутися до святого за захистом та допомогою.

19 грудня велике свято — день Миколая Чудотворця
19 грудня велике свято — день Миколая Чудотворця

Цього дня бажано допомагати нужденним, що й робив святий Миколай, а також забувати образи та миритися з тими, з ким ви перебуваєте у сварці. До цього свята є найсерйозніша молитва, яка допоможе усій вашій родині.

***

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Всеблагий отче Миколай, великий і предивний чудотворче! Ти своїми молитвами лікував усіляку хворобу та болість, ти своїм заступництвом врятував від вірної смерті, ти своєю опікою відганяв лихо. Щиро благаю тебе, швидкого втішителя тих, хто в горі та потребах нинішнього життя: поспіши і до мене зі своєю допомогою, захисти мене та всіх людей від вогню та води, від голоду та епідемії, від тяжкої хвороби та несподіваної смерті.

Охороняй мене все життя, особливо ж у страшну хвилину переходу з дострокового життя у вічність. Захисти мене тоді щитом твоєї молитви перед справедливим гнівом Христа Бога і допоможи мені, щоб я сподобився (-лася) навіки разом з тобою прославляти і величати милосердя Боже. Амінь.

***

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що життя зміниться за 40 днів: найсильніша молитва до Миколи Чудотворця.

Раніше ми повідомляли, як попросити грошей у Всевишнього – три дієві молитви на достаток.