Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва показала своє новорічне вбрання та трохи перестаралася з його відвертістю. Пікантні кадри зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва має безліч талантів, зокрема має розкішне тіло, яке не соромиться демонструвати публіці в пікантному вбранні, а часом і зовсім без них.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Так, цього разу Даша Астаф'єва вирішила продемонструвати, очевидно, новорічний образ. На другому фото знаменитість постала майже на весь зріст і можна легко помітити, що вбрання лише частково прикриває її принади.

"Перекличка зимова! Ким були в дитинстві на новий рік/ і ким дійсно хотіли бути?", - поцікавилася зірка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Багато хто поділився із зіркою спогадами, зокрема Андрій Бєдняков, а деякі помітили, що вона трохи перестаралася з відвертістю вбрання.

"Ще з дитинства хотів бути ППО і збивати нах@й ці прокляті ракети через паребрик", "Була сніжинкою постійно, і мені було саме те", "Мені здається, чи у неї половини сосків видно?", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва вбрала ялинку і розплакалася, порівнявши дівчат зі жабою: "Така магія".

Також наш портал інформував, Даша Астаф'єва згадала довоєнний час і струснула пишним бюстом перед камерою: поки що морква третя.

Крім того, ми писали, Даша Астаф'єва згадала себе молоду поряд із братом: "Підтягувати хвости".