$39.78 €42.38
menu closed
menu open
weather +10 Київ

"Щодня вивозять "200-х". Окупант розповів, як дивом вижив – перехоплення ГУР

"Щодня вивозять "200-х". Окупант розповів, як дивом вижив – перехоплення ГУР Російські окупанти зазнають втрат в Україні
Фото: EPA
Військовослужбовець Росії розповів під час телефонної розмови про втрати своєї армії й жорсткі обстріли. Перехоплення розмови опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України у Facebook 18 грудня.

Окупант розповів, що у нього в окопі за пів метра розірвалися гранати, його врятувала каска – один з уламків влучив у голову. За словами окупанта, це був його другий день народження.

"Усі додому хочуть, просто всі... Мужики, чеченці, пройшли війни. Вони кажуть: тікати звідси треба, це не війна, це просто... Їб...шать мінометами, танками. Я хохла жодного не бачив, ми стоїмо найперші. Пацани "ліворуч" стоять, там щодня вивозять "200-х", – каже він.

Контекст
Минулої доби підрозділи сил оборони України знищили приблизно 590 російських окупантів, загальна кількість втрат РФ в особовому складі за час вторгнення в Україну сягнула 98 280 осіб. Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України 18 грудня.