Тренди у світі змінюються щорічно і іноді буває навіть важко встежити, що буде актуальним у майбутньому сезоні. Багатьом жінкам особливо важливо слідувати всьому, що диктує мода, тому варто нагадати, які кольори переважатимуть у 2023 році.

Новий рік 2023, згідно з китайською традицією, символізує Чорного Водяного Кролика (або Кота). У зимовий сезон популярними будуть три кольори, пише Meta.

Скрін, відео YouTube гардероб
Скрін, відео YouTube гардероб

Кобальтовий

Це один із відтінків синього. Багато стилістів вважають його класичним. У кобальтовому є синій і трохи червоний, і його дуже легко поєднувати з іншими складовими образу. Як із яскравими, так і з більш спокійними відтінками.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Королівський фіолетовий

Така назва та популярність до фіолетового прийшли після того, як він з'явився у палітрі святкування 70-річчя королеви Єлизавети II на троні. На такому кольорі можна сміливо робити акценти, особливо на светрах, пальто або навіть колготках.

Пристрасний червоний

Це той колір, який ніколи не втратить своєї актуальності і завжди символізуватиме любов, пристрасть та сміливість. Він і святковий і може бути використаний в одязі для ділових зустрічей. Також червоний колір підійде багатьом типажам.

Раніше ми писали, корсет, бахрома та велюр: яку сукню вибрати для святкування Нового року 2023

Як повідомляв Знай.ua, пуховик буде як новий: як легко повернути обсяг, якщо збився наповнювач після прання

Також портал Знай.ua писав, як позбутися випираючого низу живота перед Новим роком: спосіб без спорту та виснажливих дієт