Коли ми купуємо продукти і віддаємо за них чималі гроші (особливо зараз), то дуже не хочеться, щоб вони швидко зіпсувалися і потрапили в бак для сміття.

В першу чергу потрібно правильно зберігати товари, а ті міфи, які ми чуємо з соцмереж і від подруг тільки все ускладнюють. Щодо зберігання молока теж є багато неправди. Тож давайте розбиратися, як зберігати цей продукт у холодильнику правильно.

Ціни на молоко, скріншот з відео
Ціни на молоко, скріншот з відео

Найзвичніше місце для зберігання молока - це дверцята холодильника. Чомусь люди схильні копіювати інших, можливо, переймаючи їхні звички з кіно чи інших джерел. Так і виходить, що помилка набуває масового характеру.

А між іншим, поличка на дверцятах — найгірше місце для зберігання молока. Там воно зіпсується набагато швидше, ніж переважно відсіку. А все через теплий поток повітря, з яким стикаються дверцята щоразу при відкритті. Тому не варто зберігати там молочні продукти та яйця, якщо не хочете щоразу відправляти їх у відро для сміття.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Холодильник, фото techforhome
Холодильник, фото techforhome

Найкраще місце для зберігання молока — нижня полиця та місце біля задньої стінки холодильника, бо там найхолодніше. В ідеалі має бути трохи більше 0 градусів. За такої температури коров'яче молоко збережеться протягом 7 днів, а не 3-4, як звичайно

Нагадаємо, негайно заберіть це з холодильника: названо продукти, яким там не місце.

Раніше ми повідомляли, покладіть цей інгредієнт у олів'є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими фарбами.