fbpx

Вчора дзвонить двоюрідний брат чоловіка і повідомляє нас, що 2-го числа до нас приїжджають його діти “погостити”. Це дуже активний і неспокійний хлопчик 11 років та примхлива дівчинка 8 років. Так, родина брата чоловіка – переселенці з Херсонщини, які орнедують квартиру в нашому місті. Але це батьки вирішили від них за мій рахунок відпочити. Дружина в брата чоловіка дуже простяцька, із села. Не знаю, може у них так прийнято, але для мене завжди було дивно, що вона, прийшовши в гості, може полізти в холодильник

Вчора дзвонить двоюрідний брат чоловіка і повідомляє нас, що 2-го числа до нас приїжджають його діти “погостити”. Це дуже активний і неспокійний хлопчик 11 років та примхлива дівчинка 8 років.

Так, родина брата чоловіка – переселенці з Херсонщини, які орнедують квартиру в нашому місті, я їм дуже співчуваю.

Але водночас я розумію, що під приводом, що вони дядька не часто бачили раніше, самі батьки вирішили від своїх дітей відпочити.

Вони й раніше, треба сказати, відколи переїхали ще весною, норовили їх на вихідні до нас відправляти, але години на 3-4 хоча б, а тут на кілька днів!

Я так втомилася, чекала на свята й вихідні щоб відлежатися, відіспатися, а тут буде вдома повний гармидер, розважай їх і годуй. Навіщо вони мені і цей зайвий клопіт?

Чоловік з одного боку теж не в захваті, а з іншого – незручно відмовити-рідні, спілкувалися весь час нормально ж. От як їм присто відмовити?

Відразу скажу – брат чоловіка ще нормальний, а ось дружина в нього дуже простяцька, із села. Не знаю, може у них так прийнято, але для мене завжди було дивно, що вона, прийшовши в гості, може полізти в холодильник, або в шафі щось узяти без дозволу, розкритикувати мої страви і таке інше.

Ця панночка усім тикає, незалежно від віку, і всі її терплять. Я її кілька разів делікатно осмикувала, так вона розповіла нашій рідні, що я хочу свого чоловіка від усіх рідних відвадити, щоб він з родиною не спілкувався, хоч це зовсім не так.

Втім, я просто не знаю що робити. Можливо,почую тут якісь корисні поради. Як правильно з такими людьми спілкуватися?

Передрук без посилання на ibilingua.com.

Фото ілюстративне, спеціально для ibilingua.com.

You cannot copy content of this page