Про це він розповів на своєму каналі.

«Товариш Сі провів суперуспішний вояж до Ер-Ріяду, де зустрічався з президентом Саудівської Аравії. Візит Сі Цзіньпіна увінчався підписанням найпотужніших документів, стратегічних договорів, угод, які відіграватимуть дуже серйозну роль для майбутнього світопорядку», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, Китай та Саудівська Аравія підписали важливі договори про експорт нафти, збільшення його обсягів, а також створили спільний інвестиційний фонд. Як наголосив Дмитро Співак, там було підписано також безліч документів і у військовій, економічній, екологічній, інфраструктурній сферах.

«Тобто Саудівська Аравія, країни Близького Сходу, країни, які купаються в нафті, вже давно і відверто демонструють, що вони, так би мовити, знайшли пришвартовану гавань і визначили головного сьогодні – Пекін», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Співак розповів, чи існує ядерна загроза з боку росії.

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Жданов розповів, чому російські еліти вже не можуть втекти до Китаю.