Відомий український модельєр, бізнесмен, волонтер та власник мережі люксових бутіків свого власного бренду Андре Тан, який нещодавно повернув у моду класичні шапки "біні", продовжив займатися своєю улюбленою справою – роздавати поради філософського характеру та допомагати людям повернутися до свого шляху.

Цього разу Андре Тан поділився теплою сімейною фотографією зі своїми дочками, а також привітав усіх зі світлим святом – Днем Святого Миколая Чудотворця, яке наразі відзначають в Україні 19 грудня.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram
Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

"Хочу привітати всіх зі світлим святом – Днем Святого Миколая. Це свято завжди асоціювалося у нас зі світлом, добром та дитячою радістю. Так воно і буде! Але святий Миколай був не лише покровителем дітей, він також захищав мандрівників у дорозі, тобто був Героєм нашої реальності — військові та лікарі, які щодня ризикують своїм життям для того, щоб наша подорож до мирного життя була безпечнішою та швидшою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дякуємо нашим захисникам за те, що наші діти сьогодні можуть отримати свій подаруночок під подушкою та відчути магію свята. Ніхто і ніщо не забере у наших дітей дитинство. Випромінюйте добро, створюйте святкову магію та даруйте емоції дітям! Поділіться, чи вже відвідав ваш будинок Святий Миколай?", - пише Андре Тан.

Варто зазначити, що у коментарях шанувальники Андре почали активно ділитися своїми історіями цього свята, а також розвивати тему доречності свята саме за "старим стилем", а не оскільки пропонує ПЦУ – 6 грудня.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Ви унікальні": золоті правила успіху від Андре Тана, заздрісники такого не розкажуть.

Раніше повідомлялося, що Андре Тан навчив? Чарівна Тіна Кароль одягла надійний захист, вуха не замерзнуть.

Також, класика, пір'я та небесний колір: Андре Тан підказав, у якому вбранні зустріти Новий рік 2023 року.