Відомий український музикант з Харкова Сергій Бабкін похвалився придбанням, без якого не уявляє новорічне свято — з мішком за спиною пообіцяв "Святу Бути".

На своїй сторінці в Instagram Серігй Бабкін написав невеличкий пост про святого Миколая, та розповів, що зробив, щоб СБ — святу Бути.

Сергій Бабкін. Фото: instagram.com/babkin_official/
Сергій Бабкін. Фото: instagram.com/babkin_official/

Друзі, вітаю всіх з Днем Святого Миколая! Як ви знаєте, він не тільки святий, але й ще Чудотворець. Тож давайте всі разом по-перше подякуємо йому за те що весь цей скрутний час, він допомагав нам, давав сили, лікував вірою та оберігав наші душі та нашу землю. - написав Сергій.

Сергій Бабкін. Фото: Instagram
Сергій Бабкін. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також він запросив українців попросити у святого Миколая, щоб він допоміг зробити так, аби Україна перемогла вже протягом цієї зими та в наших домівках настав мир.

Ялинку купив, тому СБ ( Святу Бути) - додав музикант.

У коментарях традиційно відповіли на фото та побажання Сергія теплими вітаннями навзаєм.

"Святу бути, незалежно від того є ялинка чи ні", "Взаємні вітання! І дякую за такі правильні слова", "це стоп-кадр з кліпу "Самольот"", "ніби крила", - написали шанувальники.

Сергій Бабкін, коментарі. Фото: Instagram
Сергій Бабкін, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що сяючі від щастя Сергій та Сніжана Бабкіни похвалилися здійсненням бажання, про яке давно мріяли.

Як повідомляв "Знай.ua" Сергій Бабкін розповів про 20-річчя творчості та приїзд до Харкова.

Також "Знай.ua" інформував, Сергій Бабкін з "5'nizza" зібрав в один альбом весь "багаж", накопичений за 20 років.