fbpx

Після такої фрази в мене було лише одне бажання – зібрати свої речі та залишити Віталіка. Такої неповаги до себе я не визнаю! Я розумію реакцію багатьох. Можливо, вам здасться моя історія не більше ніж сюром. Я теж довго сміялася б, якби не потрапила в таку безглузду ситуацію сама

Після такої фрази в мене було лише одне бажання – зібрати свої речі та залишити Віталіка. Такої неповаги до себе я не визнаю! Я розумію реакцію багатьох. Можливо, вам здасться моя історія не більше ніж сюром. Я теж довго сміялася б, якби не потрапила в таку безглузду ситуацію сама.

Ми з Віталіком зустрічаємось вісім місяців. Почуття одне до одного зародилися давно, і зараз ми їх лише примножуємо. Я була впевнена, що з дня на день мій коханий заговорить про весілля.

Але розмова в нас перейшла зовсім в інше русло. Виною всьому – моє прохання виставити зі спальні кота. Ну не можу я коли він постійно лізе до нашого ліжка. Я люблю тварин: у самої до 15 років жила кішка. Але в будинку моїх батьків було непохитне правило: живність не повинна бути там, де сплять люди.

По-перше, це негігієнічно. Я ліжко завжди тримаю в чистоті. І мені бридко уявити, що по ній тупає своїми брудними лапками тварина, ще й мостить свій немитий хвіст на подушку! А ось Віталію ця ситуація анітрохи не заважає. Навпаки, він може сам взяти Барсика та своїми руками покласти між нами під ковдру! Раніше питання про виселення кота зі спальні не стояло так гостро, бо ми жили окремо.

Більше того, найчастіше хлопець залишався у мене ночувати, а не я в нього. Нам так було зручно, тому мені взагалі було все одно на його Барсика.

Місяць тому Віталік запропонував з’їхатися, і ми перейшли на новий етап стосунків. Побутові негаразди у нас траплялися рідко, але якщо й були, то лише через кота. По-перше, я не розумію, це кіт чи свиня? Він їсть де завгодно і дуже неакуратно. Я відразу ж привчила вихованця їсти не на столі, а на підлозі, бо мій наречений чомусь поставив миску з їжею прямо на стіл біля плити.
На моє запитання, чому саме там хлопець відповів, що йому так зручно. Готує собі обід і одразу накладає «приятелю». Сперечатись я з ним не стала, хоча, погодьтеся, це так неприємно.

Якби ви бачили, як їсть Барсик, то у вас відпало геть бажання харчуватися в такій квартирі. Вся їжа з миски розлітається кухнею, потрапляючи, в тому числі, і в сковорідку з людською їжею!

Це питання ми вирішили швидко, але на другому заглохли. І настільки, що тепер постало питання про наші подальші стосунки. Почалося все через банальну втому. Я прийшла з роботи додому, і була налаштована на те, що прийму розслаблюючу ванну і влаштую для нас романтичну вечерю.

а кухні мене зустрів засмучений Віталя і повідомив, що кіт ледь живий. Мабуть, з підлоги ще щось перехопив, крім свого корму. Він повернув миску з котячою їжею назад – на стіл.

Це ще не все. Ванну я прийняла, але ось повечеряли ми просто: моєму кавалеру було так шкода кота, що він не був ні на що налаштований. Він узяв кота і поклав поруч із собою, на мою половину ліжка!

Тяжкий робочий тиждень, плюс ще втома дали про себе знати. А тут він зі своїм котом. Я не витримала і на емоціях зігнала сама кота з ліжка.

— Ти чого?! Йому погано!

—Це кіт усього лиш кіт! І вистачить його носити в наше ліжко! Ще мені бліх на ліжку не вистачало!”

— Знаєш, що? Дівчат може бути багато, а ось кіт у мене один! І його здоров’я для мене важливе!

Після такої заяви у мене все в душі обірвалося. Прихопивши кілька речей спочатку, я пішла до мами. Весь наступний день Віталік мені дзвонив і писав, але в мене не було бажання з ним щось обговорювати.

Він встиг перепросити мою маму і пояснив, що він так сказав на емоціях, адже пухнастому було зле.

Я ж сказала, що повернусь тільки тоді, коли кіт вийде за двері назавжди. І що ви думаєте? Віталій уже третій день не телефонує. Невже ж Барсик перможе нашу любов?

20,12,202

You cannot copy content of this page