Президент України Володимир Зеленський 20 грудня приїхав до Бахмута Донецької області, де точаться одні із найзапекліших боїв із російськими окупантами.

Щоб усі розуміли величину моменту.

Бахмут активно прострілюється артою (про РСЗВ мовчимо), б’ють їх з мінометів, підлітає авіація ворога, але це не стало проблемою для Президента.

Про це повідомляє телеканал FREEДОМ, журналісти якого перебувають у місті.

Слід зауважити, що попередньо пресслужба президента не анонсувала візиту Зеленського до Бахмута.

Уже 20 грудня речник президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров підтвердив “Суспільному” візит глави держави. В ОП уточнили, що президент зустрівся із військовими та вручив їм державні нагороди.

“Він відвідав передові позиції, нагородив бійців відзнаками та цінними подарунками. З Бахмута президент вже поїхав”, – сказав речник Зеленського.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський постійно під час своїх звернень акцентує увагу на Бахмуті, наголошуючи, що там справжнє пекло, а також висловлює вдячність всім українським бійцям, які героїчно тримають, зокрема, і Бахмутський напрямок.

Дуже влучно цей візит описав журналіст та військовий ЗСУ Кирило Сазонов.

Президент Зеленський у Бахмуті. Поважаю. Пишаюся. Без жартів, але ми просимо вже тиждень журналістів та волонтерів не їхати, надто небезпечно… Президент приїхав. Ау, бункерний, ти розумієш, що з цією країною ти взагалі без шансів?,-написав він на своїй сторінці в Телеграм.