fbpx

Як поводитися взимку 2022 -2023 знакам зодіаку різних стихій?

Як поводитися взимку 2022 -2023 знакам зодіаку різних стихій
Зима – унікальна пора. У людей у цей час змінюється настрій, він може бути піднятим до настання свят, а після них може стати пригніченим.

За рахунок цього вони добре справляються з завданнями, охоче їх вирішують, просуваються за рахунок цього до поставлених цілей, то дещо здають свої позиції. Але взимку 2022 – 2023 року все складатиметься не так, як це відбувається зазвичай, якщо діяти лише за звичною схемою, не впроваджувати нічого нового.

Взимку названого року всім особам слід дотримуватись певних рекомендацій. Яких саме? Все залежить від того, до якої стихії належать знаки зодіаку, під якими вони народились.

Водяна стихія
До неї відносяться знаки Скорпіона, Раку та Риб. З приходом зими вони часто починають уникати справ, відмовлятися проявляти активність. Їм необхідно перебороти свою лінощі, забути про неї.

У такому разі у них не накопичуватиметься жодних невирішених питань, проблеми не ставатимуть глобальними. Так, втома при цьому може дати себе знати, але з нею вдасться впоратися за допомогою короткого відпочинку.

Земна стихія
До неї входять знаки Діви, Козерога та Тельця. Представники даних зодіакальних сузір’я дещо холодні, надто раціональні та розважливі. У зимовий час їм слід відмовитися від своєї прискіпливості, почати мислити більш глобально, широко.

Готовність вийти із зони комфорту допоможе їм впустити в життя зміни, які змінять її на краще, вплинуть певним чином на них самих. Розкрити свої таланти, самореалізуватися у своїй особистостям земних символів не складе труднощів.

Повітряна стихія
Терези, Близнюки та Водолії вважаються індивідами повітряної стихії. Вони завжди відкриті новому, їх треба вмовляти на експерименти. Взимку у них не виникатиме проблем у справах, їхні починання матимуть успіх.

Але дуже важливо, щоб ці люди дбали про себе, займалися профілактикою хвороб. У такому разі недуги не зможуть вибити їх з колії, змусити їх відійти від справ і не втілити в реальність поставлені цілі.

Вогненна стихія
Овни, Стрільці та Леви є її представниками. Проблем взимку в них буде достатньо, але вони зможуть їх подолати за рахунок своєї старанності, за рахунок прагнення до перемоги. Але їм не варто відразу ж кидатися у вир із головою, віддавати всі сили на боротьбу з чимось дуже складним та енерговитратним.

Початок весни та її середину представникам знаків краще присвятити рутинній роботі. А ось наприкінці всім особам вогненної стихії слід розпочати вирішення складних завдань. На той час вони встигнуть увійти у стан потоку, під час перебування у якому легше справлятися з серйозними проблемами.

Всі наведені поради представникам сузір’їв важливо дотримуватися. Тоді зима 2022 – 2023 року стане для них періодом успіху.

You cannot copy content of this page