«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 21 грудня 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні відкладіть убік старі перевірені методи та зверніться до креативу та творчості. Музика, приготування незвичайної страви, навіть танці перед дзеркалом виявляться чудовими способами підняття настрою. Ви побачите, що в цей день буде набагато простіше створити щось нове і цікаве, тому не дивуйтеся тонні ідей, що виникають.

Телець

Хто б не попросив вас сьогодні висловити свою думку щодо якогось питання чи справи, намагайтеся бути максимально уважними із формулюванням своїх відповідей. Надмірна кількість критики аж ніяк не покаже вас у кращому світлі, тому що справу доведеться мати з дуже делікатними натурами. Єдиним винятком із цього правила виявиться... їжа! Якщо Вам не до смаку ця страва, то відразу і скажіть, інакше доведеться «ласувати» нею знову і знову.

Близнюки

Чим більше тим краще? Ви впевнені? Тоді знайте, що це велика помилка з вашого боку. Тим більше, що зараз ваша енергетика куди більше підходитиме незначним і тихим заняттям. Наприклад, замість того, щоб замовляти величезну чашку кави, яку доведеться чекати втричі довше і яка коштуватиме відповідно, краще замовити маленьку порцію.

Рак

Незважаючи на рівень дратівливості, властивий цьому дню, навколо все ж таки буде парити якась легка атмосфера таємничості та загадковості. Просто не звертайте уваги на всякі неприємності, і тоді все саме стане на свої місця. А визначити, в чому ж заковика, виявиться і зовсім дрібницею, варто тільки уважніше придивитися. Пам'ятайте, що чесність — найкраща політика, тож якщо вирішите покінчити з якимись «неправильними» стосунками, не мовчіть.

Лев

Зосередьтеся на роботі: сьогодні у вас є всі шанси досягти успіху в ній, підкорити професійні вершини. Не важливо, чи працюєте ви на самоті або в компанії однодумців — все одно всі найсерйозніші рішення вам доведеться приймати самостійно, і виявляться вони виключно вірними. Підходящий день для зустрічей із впливовими людьми, розумної та ненав'язливої ​​самореклами. Порозумітися з близькими людьми буде трохи складніше, ніж з колегами та діловими партнерами, але ви впораєтеся і з цим. Будь-які розбіжності, що виникають, швидко вдасться врегулювати.

Діва

Сьогодні не забудьте звернути увагу на красу — наприклад, на ті чудові результати, які дають справи, над якими ви так уперто працювали. А ще подивіться на те, наскільки прекрасний навколишній світ — прогуляйтеся вулицями та парками. Навіть якщо це буде вилазка хвилин на 15, свіже повітря неодмінно піде вам на користь. Найкраще здійснити цю прогулянку вдень, коли ви будете сповнені енергії та ентузіазму.

Терези

Сьогодні вам слід бути обережнішими з грошима і не приймати жодного слова за чисту монету. Можливо, дивлячись на свій рахунок, ви будете думати, що маєте набагато більше грошей, ніж є насправді, тому що забудете врахувати деякі недавні витрати. Так що відкладіть всі походи магазинами на кілька днів, поки це положення не стабілізується. Якщо ж хтось із друзів попросить у позику, дайте йому зрозуміти, що зараз і самі перебуваєте на мілині.

Скорпіон

Сьогодні ви будете абсолютно впевнені у своїх силах. Ця енергетика подарує вам успіх у будь-якій дискусії. Адже коли ви точно знаєте, що кажете, ви не відступите під жодним тиском. До речі, це чудовий час для того, щоби поділитися цією впевненістю з кимось, кому її катастрофічно не вистачає.

Стрілець

Можливо, всі навколо будуть дратівливими через те, що насправді зовсім не варте того. Іншими словами, ви опинитеся єдиною людиною, яка зберігає спокій. Будьте впевнені у своїх силах і в жодному разі не відкладайте на потім свої плани. Покажіть Всесвіту, що ви нізащо від них не відступите.

Козоріг

Можливо, спочатку ви не зможете розглянути загальну картину, проте ви явно намірилися зібрати всі шматочки мозаїки, яких не вистачає, вже сьогодні. Однією з найрадісніших новин буде та, що ви нарешті позбавитеся тієї незручності, яка так давно заважала вам жити спокійно. Це може стосуватися як людини, так і якоїсь речі. Іншими словами, надвечір все вляжеться.

Водолій

Так, а ну швиденько подивіться собі під ноги — перевірте, чи однакові на вас одягнені шкарпетки. Втім, якщо вони все-таки виявляться різними, не варто дивуватися, тому що ви весь день ходитимете, наче «їжачок у тумані». Тому й чекати доведеться чимало подібних плутаниць та непорозумінь. На щастя, вони принесуть безліч веселощів, сміху та розваг. Поки виявлятимете гнучкість, зможете легко розібратися з усім, що зустрінеться на шляху.

Риби

З самого ранку ви відчуєте приплив позитиву, який, власне, і протримає вас на плаву. Якщо зараз ви плануєте проект, знайте, що сьогодні ваш день. Втім, навіть якщо ваші плани не поширювалися далі від перегляду нового фільму або зустрічі з друзями, енергетикою ви поділитеся з усіма. Просто вірте у себе, інформує Ukr.Media.

Все буде Україна