Настя Каменських якось зовсім порівнювала новорічні свята в нашій країні зараз і тоді... ще до повномасштабної війни проти Росії, що згадується чимось нереальним.

Нині вона знову повернулася до порівнянь. І хоч День Святого Миколая вже закінчився – кожен із нас щодня сподівається на чудеса, на здійснення мрій та виконання бажань.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Сьогодні я дивлюся на ці новорічні фото з минулого року і згадую, з якою радістю ми зустрічали свята. І хоча зараз все змінилося, я продовжую вірити в те, що добро і світло всередині нас все одно не знищити . Бо ми разом і можемо зробити неможливе ", - пише Настя Каменських у публікації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вона додала, що діти в зонах бойових дій продовжують перебувати без світла і тепла... тому дуже важливо зробити їм "подарунок" та допомогти зігрітися у ці холодні зимові ночі.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Здається я ще ніколи не бачила людину, яка настільки допомагає, пишаюся", "Прям 40 дітей, ого, так багато. Ти молодець. Як і Потап", "Так, ми теж чекаємо на диво", "Що ти несеш. Тільки про собі думаєш", "Ти так багато справ робиш для українців, ти така молодець", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських показала дитячі фото та перші кроки до зіркового життя: "Мрія стала реальністю"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських "відібрала" у дітей ляльки через війну: "Не мріють"

Знай.ua писав, Настя Каменських нагадала, що об'єднує всіх українців і дала сили боротися далі: "З усіх фронтів"