$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +8 Київ

"Я попереджував". Данілов заявив, що "бавовни" в Росії з кожним днем буде більше

"Я попереджував". Данілов заявив, що "бавовни" в Росії з кожним днем буде більше Данілов: Я попереджав, що "бавовна" на Росії буде наростати
Фото: Рада національної безпеки і оборони України / Facebook
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що випадки вибухів та пожеж на об'єктах інфраструктури в Росії й далі траплятимуться. Про це він заявив в ефірі національного телемарафону 20 грудня, запис коментаря оприлюднили на Facebook-сторінці РНБО.

"А чого ви дивуєтеся? Я попереджав про те, що "бавовна" на Росії буде наростати, і вона буде з кожним днем усе більше і більше. І нічого тут дивного немає, Росія є Росія", – сказав Данілов, коментуючи вибухи в РФ, зокрема пожежу на газогоні в Чувашії, яка сталася 20 грудня.

Він заявив, що РФ "треба чемно себе поводити по відношенню до цивілізованого суспільства", тоді "все буде добре".

"А якщо ви будете надалі проводити таку політику, як ви зараз обрали, то повірте, буде вибухати не тільки там, а ще й у багатьох інших містах, і так, що, як то кажуть, мало їм не буде точно", – додав він.

Контекст
20 грудня у російській Чувашії сталися вибух та пожежа на газогоні "Уренгой – Помари – Ужгород". Унаслідок інциденту загинуло троє людей.