Якось нещодавно Надя Дорофєєва виставляла кумедне відео зі своїм коханим Михайлом Кацуріним, який трохи розлютився, поки працював з нею в одному ліжку над роликом.

Наразі виконавиця поділилася цікавим роликом, у якому за допомогою дій пояснила, що потрібно кожному з нас.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

"Давайте обіймемо один одного 💔", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

Все починається з обіймів у горах. Потім артистка показала, як обіймається з Машею Єфросініною, з невідомою українкою, як Ірина Горова обіймається зі своїм сином. Моментів зібрано дуже багато. Всі вони нагадують одне, під час війни обійми виступають найсильнішими ліками від депресії та тривоги.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Найважливіші обійми 2022 року - обійми українських військовослужбовців зі своїми дружинами, дівчатами, матерями та дітьми.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Щоб не було мені боляче, закрию обличчя долонями", "Уявила, як ми плакатимемо і обійматимемо один одного, коли переможемо", "Хочу обійняти чоловіка, але він під Херсоном і до нього не можна", "Як же хочеться зустрітися всім разом і просто не переживати ні про що. Щоб настав світ, і ми змогли обійняти всіх рідних та близьких", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зізналася, коли вперше зірвала маску і поділилася болем: "Неможливо терпіти"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва відлетить з "колишнім" в Америку, залишивши Кацуріна в Україні: "Сюрприз"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва зняла, як різко розлютився Кацурін в ліжку: "Смердить шкарпетками"