fbpx

Заступницькі молитви до Святої Анни на 22 грудня

Завтра 22 грудня велике свято — день праведної Анни. Кожній жінці слід в цей день молитися до святої Анни і просити допомоги і заступництва.

Заступницька молитва до Святої Анни
Із серцем, повним найщирішої пошани, припадаю перед Тобою, блаженна свята Анно! Ти – це упривілейоване й особливо улюблене сотворіння, яке своїми надзвичайними чеснотами й святістю заслужило собі в Бога на найвищу ласку: дати життя скарбниці всіх ласк, тій блаженній між жінками, Матері Воплоченого Слова, Пресвятій Діві Марії. Прошу Тебе, наймилостивіша Свята, зволи прийняти мене до числа Твоїх праведних слуг.
Обіцяю Тобі, ціле моє життя вірно Тебе почитати.
Візьми мене під Свою могутню опіку й випроси мені в Бога ласку, щоб я дбав(-ла) за ті чесноти, якими Ти так щедро була прикрашена.
Випроси мені, щоб я пізнав(-ла) свої гріхи й правдиво жалував(-ла) за них, живо любив Ісуса й Марію та вірно й постійно сповняв(-ла) обов’язки свого стану.
Визволи мене з усіх небезпек цього життя й прийди до мене з поміччю в годині моєї смepті, щоб я спас(-ла)ся й дістав(-ла)ся до неба і там разом з Тобою, найщасливіша Мати, величав(-ла) і вихваляв(-ла) Боже Слово, що сталося чоловіком у лоні Твоєї Пресвятої Доні, Діви Марії.
Амінь.

Молитва майбутньої матері за заступництвом св. Анни
Преславна мати Анно, Всевишній Господь зробив тебе захисницею і заступницею всіх вагітних. Ревно прошу тебе, поблагослови мене і дитя моє, яке я ношу під серцем, і нехай обдарує його Господь благими задатками. Усвідомлюючи, що вже тепер, перед пологами, я відповідаю за моє дитя, благаю Тебе про допомогу. Випроси для мене побожне життя, святу молитву і благочестиві думки. Свята мати Анно, допоможи мені у важкий час моїх пологів. Дай мені тоді міцне терпіння і жертовну любов до Бога. І нехай незабаром стане дитя моє дитям Божим через святе Хрещення, а через добре виховання – вірним дитям Святої Церкви Господа. Свята мати Анно, на тебе покладаюся. Амінь.

Молитва до святої Анни

Серцем, переповненим дитячою простотою, паду до Твоїх стіп, Блаженна свята Анно!

Ти є цим вибраним єством, що заслужило собі великі ласки в Бога – через свої чесноти та святість дати життя Скарбничці всіх ласк, Цій Благодатній між невістами, Матері Слова, найчистішій Діві Марії.

Вдивляючись у Твої привілеї, благаю Тебе, ласкава свята, дозволь, щоб я став(ла) членом Твоїх вибраних слуг і до них належав(ла) до кінця мого життя.

Огорни мене Твоєю сильною опікою й випроси мені ласки наслідувати Твої чесноти, якими Ти відзначалася на землі. Дай мені пізнання моїх гріхів, дай мені жаль за них, дай мені ревну любов до Ісуса та Марії, дай мені ласку точного та витривалого сповнювання обов’язків мого стану! Охорони мене перед усіма небезпеками мого життя та будь при мені в послідній хвилі мого життя, щоби я осягнув(ла) спасення й прийшов(ла) до неба, щоби з Тобою, найщасливіша Мати, величати й хвалити навіки Боже Слово, яке носила Твоя найчистіша Доня, Пречиста Діва Марія. Амінь.

You cannot copy content of this page