Середа, 24 Квітня

Після ДТП з маршруткою у Львові дівчині ампутували ногу. Зараз розшукують свідків

Оперативні новини у нашому каналі в Telegram!

У Львові шукають свідків дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 9 грудня неподалік Театру опери і балету. Унаслідок ДТП львів’янці 1997 року народження ампутували ногу, пише Твоє Місто.

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у поліції Львівської області, ДТП сталася ввечері на вул. Городоцькій, 2. Водій маршрутки скоїв наїзд на 25-річну львів’янку. Правоохоронці встановили особу водія і відкрили кримінальне провадження. Досудове розслідування триває.

Як сказала у коментарі Tvoemisto.tv подруга потерпілої, на пішохідному переході приміська маршрутка №184 збила дівчину і протягнула на кілька метрів, унаслідок чого нога львів’янки Вікторії потрапила під переднє колесо. Дівчину госпіталізували до медичного закладу, де їй ампутували ногу. Зараз стан львів’янки задовільний.

«Ми розшукуємо свідків, щоб вони розказали, як це все насправді відбулось. Водій каже, що дівчина була за пішохідним переходом, але як нам відомо, він її протягнув за пішохід. Коли приїхали поліцейські на місце події, вони не опитували свідків», – каже вона.

За її словами, потерпіла переходила дорогу на пішохідному переході, на якому не працював світлофор. Ймовірно, камери спостереження, які розташовані в центрі міста, не працювали, так як не було світла. Свідків ДТП просять телефонувати за номером +380632056116.