Про це він розповів на каналі «My.ua».

За словами гостя програми, останній масований російський ракетний обстріл 16 грудня – це черговий епізод російсько-української війни. На його думку, це не може бути несподіванкою, оскільки ми завжди повинні бути до цього готові. До того ж, зауважує експерт, можна провести історичну аналогію із битвою за Англію, Повітряною битвою у 1939-1940 році, коли хвилі німецьких бомбардувальників намагалися знищити британський економічний військовий потенціал.

«Так само і тут, не треба сприймати це як несподіванку. Треба сприймати це як черговий епізод протистояння, нашої збройної боротьби проти російського агресора, і що противник тестував нашу можливість, використовуючи дрони, і побачив як результат практично повне знищення цієї атаки», - підкреслює Сергій Грабський.

Як він пояснює, аби не витримувати паузу, росія застосувала комбіновану атаку. До того ж, додає експерт, йдеться не тільки про 56 крилатих ракет, більшість із яких збили, але і про удари по наших прифронтовим містам, по Харкову, Запоріжжю, Дніпру, Херсону, де противник використовував зокрема і С-300.

«Тому треба говорити про комбіновану атаку, але вона все-таки є одним із епізодів нашого протистояння у боротьбі. І не треба дивуватися і звертати увагу на несподіванку. Ми маємо бути завжди готові, ми маємо бути завжди на висоті для того, щоб відбивати такі атаки, як громадяни України, так і сили оборони України. Тому це черговий епізод, ми чекаємо на інший», - підсумовує Сергій Грабський.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Китай планує відібрати Сибір і Далекий Схід у росії, адже у путіна більше немає сил чинити опір.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, коли і як виникло єврейське свято Ханука.