facebook

“Українцям почали масово виплачувати по 6700 грн”: що відбувається і як отримати ці гроші без проблем?

Українцям почали масово виплачувати по 6700 грн на місяць. Ці кошти призначені для людей, працевлаштованих у рамках реалізації одного важливого для України проєкту.


Як інформує “biz.today.ua”, громадян України, які не змогли знайти вакансії за фахом, влаштовують на суспільно корисні роботи. Йдеться про “Армію відновлення”.

За даними заступника міністра економіки Тетяни Бережної, у дев’яти регіонах вже залучено 3314 осіб, які були офіційно зареєстровані як безробітні.

Зазначено, що вказані особи тривалий час не могли працевлаштуватися через центр зайнятості.

Вони були зареєстровані понад чотири місяці у статусі безробітних. Наразі вони залучені до робіт з відновлення країни.

Мінімальна оплата такої праці – 6700 грн. Однак зарплати можуть бути й більшими.

Чиновниця уточнила, що вдалося працевлаштувати як чоловіків, так і жінок у рівній пропорції.

Більшість таких осіб – у працездатному віці 35–50 років. Люди переважно проживають у маленьких містах та селах, мають професійно-технічну чи вищу освіту – 51% та 27% відповідно.

Популярні зараз Українці отримають допомогу від ЮНІСЕФ: хто може розраховувати на гроші Жінкам в Україні дадуть надбавки до пенсій, деяким – по дві Два дешеві кухонні засоби, які допоможуть легко і швидко відмити решітку газової плити від жиру Українцям роз’яснили, чому суми в платіжках за електроенергію виявляються вищими за реальне споживання

Читайте також:  ВООЗ закликає здорових людей не носити маски: вони навіть можуть нашкодити

Бережна наголосила, що участь в “Армії відновлення” надасть безробітним українцям більше можливостей, оскільки за виконання робіт вони отримуватимуть більше, ніж середня допомога за безробіттям від держави.

Наразі суспільно корисні роботи проводять Сумській, Полтавській, Київській, Донецькій, Рівненській, Чернігівській, Житомирській, Запорізькій та Волинській областях. Максимальна кількість людей, які отримали робочі місця таким чином, – у Полтавській області – 697 осіб, Київській – 770 осіб та Сумській – 739 осіб.

За інформацією Мінекономіки, за виконання таких робіт українцям уже виплатили 18,3 млн грн. Проект планують реалізувати і наступного року. На ці цілі у бюджеті передбачено суму у 154 млн грн.

Запис “Українцям почали масово виплачувати по 6700 грн”: що відбувається і як отримати ці гроші без проблем? спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: