fbpx

Свекруха постійно наголошує, що вона поїхала на заробітки, щоб собі на старість заробити, а не нам гроші роздавати. Проте це правило стосується лише мого чоловіка, бо його сестрі мама таки допомогла квартиру купити, хоча цей факт вони від нас приховують

Не знаю, як це називається, але мені виглядає все це дуже несправедливо. Приїхала моя свекруха на кілька тижнів у відпустку з Італії. Вона заробітчанка, вже 8 років працює в Римі.

Особливих дарів ми від неї ніколи не вимагали, але ж можна якось чесніше до своїх дітей і онуків ставитися? У мого чоловіка є сестра, і я давно помітила, що свекруха їй завжди дає більше, ніж нам. І до дітей дочки мама чоловіка ставиться значно прихильніше, ніж до нашого сина.

Саме це мене і обурило. Нещодавно було свято Миколая, ми всі прийшли до свекрухи в гості. Вона дівчаткам чоловікової сестри подарувала по ляльці, а моєму сину лише 20 євро.

Вадим у мене хлопчик розумний, йому скоро 12 років, він все підрахував. Одна така лялька LOL, яку отримали його сестрички, коштує чотири тисячі гривень, а його 20 євро по курсу навіть до тисячі не дотягують. Зараз діти все розуміють, їх не обманиш.

Син запитав мене, чому бабуся любить більше його сестричок, а я не знала, що відповісти, тому сказала, що просто вони ще маленькі, а маленьких завжди люблять більше.

Племінницям 7 і 5 років відповідно. Ляльки LOL – це не єдиний дорогий подарунок, який вони отримали від бабусі. Свекруха хоч і каже, що дітей любить однаково, але обдаровує лише внуків від дочки.

Вона щомісяця висилає посилки, в яких купа італійського одягу для дівчаток, тому зовиця майже не витрачається на вбрання для дітей, а це в наш час дуже суттєва економія.

Нашому сину максимум вона може вислати раз в рік 50 євро на день народження. І все, більше нічого. І чоловікові моєму вона нічого не дала. Іншим мами-заробітчанки квартири купують, а нам зовсім нічого.

Свекруха постійно наголошує, що вона поїхала на заробітки, щоб собі на старість заробити, а не нам гроші роздавати. Проте це правило стосується лише мого чоловіка, бо його сестрі мама таки допомогла квартиру купити, хоча цей факт вони від нас приховують.

Я розумію, зовиця – донька, і мама вправі розпоряджатися своїми грошима як сама вважає за потрібне. Але тоді навіщо всім розповідати, що вона до дітей однаково ставиться?

Спеціально для Українці Сьогодні.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page