Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми переможемо, перемога наша вже відбулася за фактом. Наша перемога у війні проти недоімперії відбулася, ось вона вже сталася. Її потрібно отримати, її треба видобути, до неї треба дожити, до неї треба дійти, але вона за фактом, у рамках історичних процесів уже сталася», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, нашу перемогу підтверджує те, що нам вдалося захистити Київ, ми змогли залучити та об'єднати світову спільноту, нам постачають багато сучасного озброєння. Як зазначив Олександр Кочетков, росії не вдасться досягти перелому у війні, жоден спосіб їй у цьому не допоможе.

«Навіть тактичний ядерний удар не переламує ситуацію з низки причин. Мобілізація теж не посилює росію настільки, щоб забезпечити перелом. Іранські ракети хоч і здатні забезпечити нам серйозний блекаут, але не здатні переламати перебіг військових дій», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен повідомив, чи вдалося путіну досягти своєї мети під час візиту до Білорусі.

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, чи Макрон змінив свою думку щодо путіна.