Про це він розповів на своєму каналі.

«Якщо йдеться про те, що російська нафта поставляється Ірану, а Іран потім як свою за сірими схемами, що є у нього, реалізує цю нафту десь на світовому ринку і поділиться виторгом з росією, це, звичайно, погано. Але це не найбільше лихо», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами експерта, серйозна проблема може виникнути, якщо по дорозі назад ці судна, які возять нафту, перевозитимуть балістичні ракети для росії. Але, з іншого боку, як підкреслив Олександр Кочетков, західні експерти з ракетного озброєння сумніваються, що Іран піде на постачання потужніших ракет для росії.

«Сполучені Штати дуже уважно відстежують, щоб у світі не відбувалося постачання, продаж ракет з дальністю понад 500 кілометрів», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, що потрібно росії для наступного масованого ракетного удару.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков повідомив, скільки ракетних ударів ще здатна завдати росія: «Зберігають певний запас»