facebook

росія має намір залишити Україну в темряві на Новий рік та Різдво

Українська енергосистема пережила вже 9 масованих атак і десятки ударів. Через суттєві пошкодження в мережі, зберігається значний дефіцит електроенергії. З такими темпами українці можуть провести новорічні свята в темряві.


Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

“російські терористи робитимуть усе, аби до Нового року залишити українців без світла. Для них важливо, аби Різдво та Новий рік в Україні пройшли в темряві. Тому маємо готуватися до нових атак”, – сказав він.

При цьому він зазначив, що в умовах, коли енергосистема зазнає ударів ледь не щодня, давати будь-які прогнози щодо відновлення стабільного енергопостачання просто неможливо.

“Місцева влада так само не повинна створювати завищених очікувань. Адже паралельно з атакою проти нашої енергетики росія проводить інформаційно-психологічні операції, аби посіяти паніку та зневіру.

Читайте також:  Лікарка з Мілану: Вони умирають при свідомості, вони помирають одні…

Тому ми говоримо людям правду про те, що ситуація складна; про те, що світло може бути всього по декілька годин на день; про те, що стан справ в енергосистемі може як покращитися, так і погіршитися залежно від інтенсивності та масованості нових атак росіян”, – зазначив Шмигаль.

Запис росія має намір залишити Україну в темряві на Новий рік та Різдво спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: