Якось нещодавно Надя Дорофєєва виставляла кумедне відео зі своїм коханим Михайлом Кацуріним, який трохи розлютився, поки працював з нею в одному ліжку над роликом.

Наразі виконавиця поділилася цікавим роликом - бекстейджем з концерту в Києві. Точніше – його повною версією на Youtube.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

"Київ, Львів та Чернівці першими почули мій трек "Щоб не було" наживо! Дякуємо за вашу підтримку, дякую кожному, хто розділив ці концерти зі мною, хто відправляв донати та допоміг руху по важливій справі! Дякую! всій моїй команді, я вас люблю. І звичайно, безмежна подяка ЗСУ за те, що маю можливість давати концерти в українських містах, а ви їх відвідувати!", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

На відео показані фотографії та моменти з концерту. Надя відбита в дуже цікавому вбранні. Вона зізналася, що їй дуже хотілося тоді плакати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

"Так хочеться прилетіти вже в Україну на такий атмосферний концерт. Сумую за твоїми концертами", "Подивилася все відео і там така атмосфера! Я відчула, що я там морально була з вами", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зізналася, коли вперше зірвала маску і поділилася болем: "Неможливо терпіти"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Кацуріна показала важкі будні в Польщі, і подякувала Дантесу за втіху: "Бог дав доброго коханця"

Знай.ua писав, "колишній" Дорофєєвої Дантес поїхав з феміністкою за важливою машиною: "Вразила"