Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський – популярна особистість серед студентів зі свого ВНЗ.

Чоловік вкотре поділився архівним відео. Востаннє він стосувався інтерв'ю 1999 року. За допомогою цього ролика Поплавський намагався нагадати молоді, що треба вчитися у найкращих. Зараз Михайло виставив відео, яке переносить нас на 10 років після тієї розмови – у 2009 році.

Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube
Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube

"Візьміть на замітку. Скромність має бути в міру. Моя формула життя та успіху: скромність найкоротший шлях до невідомості та бідності, я скромністю не хворію і вам не рекомендую. Будьте креативні, тримайтеся на позитиві! Життя любить! затятих", - пише Михайло Поплавський у публікації.

Він відповів на запитання, що б порадив самому собі – більше креативу, гумору та скромності.

Михайло Поплавський, фото: Знай.ua
Михайло Поплавський, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Як можна бути таким крутим?", "Я думаю ваші підлеглі вас люблять!", "Я в захваті від вашої енергетики!", "Дуже цікаво спостерігати за стилем завжди!", "Якщо ректор - то Поплавський!", "Як завжди – зірка!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Михайло Поплавський попрацював комбайнером і отримав визнання не від юних студенток: "Вульгарний не по роках"

Як повідомляв "Знай.uа", Михайло Поплавський вбрав студенток у тісні костюми і показав, що ще може: "Мотивує"

Знай.ua писав, Михайло Поплавський вивів студенток в купальниках взимку, щоб вийшов паровозик: "Будьте в русі! Розширюйте"