Активна в соціальних мережах українська блогерка, зірковий агент та молода дружина популярного виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова, яка змогла народити від нього первістка Михайла, є дуже активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною тут стежить понад 160 тисяч підписників.

Цього разу Катя Репяхова показала своїм друзям та шанувальникам спосіб, як "не поїхати кукухою" за часів без світла. Наші читачі можуть брати на озброєння ці поради.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Репяхової у мережі Instagram.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

"Щоб не поїхати кукухою, просто робимо собі гарний настрій і віримо в найкраще", - розповіла Катя Репяхова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також у новій історії шанувальники Каті Репяхової можуть помітити, що дівчина трохи поекспериментувала зі своєю зачіскою, тепер дівчина має навіть вставки до пасма у формі сердець. Також, Катя пішла за своєю порадою, вона створила собі гарний настрій за допомогою маски, яка додала серце, а от усередині серця - кольору українського прапора.

Ось так наші читачі можуть брати приклад із молодої дружини Віктора Павліка і самим робити собі гарний настрій, а якщо немає волосся, то можна зайнятися макіяжем. Головне не зупинятися та експериментувати.

Нагадаємо, дбайлива дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналася, що хоче змін: "Занадто м'яка...".

Раніше повідомлялося, "Може убити будь-якої секунди": молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова подає сигнали.

Також, дружина Віктора Павліка Катя Репяхова нарешті дочекалася: "Завжди хоче погризти мій палець".